2777
2789
عنوان

کیا برای زایمان طبیعی دکتر نگرفتن؟

215 بازدید | 27 پست

سلام دوستان میشه لطفا کمکم کنید، می‌خوام بدونم چقدر لازمه دکتر آدم سر زایمان طبیعی بگیم بیاد؟ میشه لطفا تجربیاتتون رو بگین، کسانی که برای زایمان طبیعی دکتر بالا سرشون نبوده اذیت شده؟ لازمه دکتر باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی ماما میاد بالا سرت فقط.  مگر اینکه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد.

نه آخه یسری از قبل هماهنگ میکنن که دکتر خودشون بیاد بالا سرشون، می‌خوام بدونم چقدر لازمه واقعا دکتر بیاد بالا سر آدم؟ کار خاصی انجام میده که ماما خوب انجام نده؟ بیشتر فکر کنم بخاطر بخیه می‌خوان دکتر باشه 

ن اینطوری نیست تا درد داری ماما و پرستار بالاسرته موقع زایمان برای برش و بخیه و دراوردن بچه متخصص می ...

یعنی اگه دکتر خودتو هماهنگ نکنی بازم از بیمارستان دکتر میاد بالا سرت؟ ماما زایمان رو انجام نمیده؟

ن اینطوری نیست تا درد داری ماما و پرستار بالاسرته موقع زایمان برای برش و بخیه و دراوردن بچه متخصص می ...

من سزارین بودم، تجربشو نداشتم. 

چیزی ک ماما برام توضیح داده بود رو گفتم. 

مرسی از اطلاعاتت عزیزم😍

نه آخه یسری از قبل هماهنگ میکنن که دکتر خودشون بیاد بالا سرشون، می‌خوام بدونم چقدر لازمه واقعا دکتر ...

بخیه رو هم ک میگن تو همه زایمانای طبیعی میزنن با برش

یک عدد چپی 

لازم نیست ولی تو خود بیمارستان ماما همراه بگیری خوبه مخصوصا اگه بیمارستان دولتی باشه ،من خصوصی بودم ...

ماما همراه میخوام بگیرم ان شاالله ولی دکتر رو مردد هستم، نمی‌دونم چقدر لازمه بودن دکتر سر زایمان