2777
2789
عنوان

رابطه کات شده

407 بازدید | 31 پست

پنج سال با یکی بودم و اولین رابطم بود😭الان سه هفتس باهام کات کرده 

خیلی عاشقم بود و حتی شبا میومد دم پنجره اتاقم منو میدید

یهو تو ی دعوا زد زیر همه چی تموم کرد با سردییی زیاد حرف میزد 

درصورتی که ی ساعت قبلش قربون صدقم میرفت😭

با دختری ام نیست و کلا اهل این چیزا نبوده

الان رفتم اینستاشو دیدم استیکر حلقه ای که واسه من گذاشته بودو پاک کرده😭

به نظرتون دیگه دوسم نداره؟

چیکار کنم فراموشش کنم قلبم داره اتیش میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون باهام کات کرد

چون کاراش سنگین شده بود و من هی میگفتم بیا پیشم ببینمت روز اخرم گفتم خسته شدم دارم اذیت میشم همش سرکاری بهم توجه نمیکنی گفت کات هرچقدم گفتم نه رو حرفش وایساد که تمومه دیگه نمیخوام😭

برمیگرده 

لابد از جای دیگه اعصابش خرد بوده تو هم پیچید به پر و پاش سر تو خالی کرده

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

دل نبندین به پسرا 🤦‍♀️😵‍💫

به نظرم ازت سرد شده ۵ سال کم نیس با یکی بودن ولی مردها از چیزهای تکراری خسته میشن

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
اون باهام کات کرد چون کاراش سنگین شده بود و من هی میگفتم بیا پیشم ببینمت روز اخرم گفته خسته شدم دار ...

رابطه طولانی مدت ب همین راحتی کات نمیشه برمیگرده بهت

یکم فاصله خوبه براتون بذار دلتنگت بشه توام اگه میدونی واقعا کار  داره پاپیچ نشو درکش کن 

لطفاً مردای گوزباقالی سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه 💨🐈‍⬛🎀😒🩵

۲۱

خیلی صمیمی بودیم از صب تا شب با همم حرف میزدیم ، اون بیشتر عاشق بود تا من…

فقط چند سال پیش بهم گفت اگر ی روز به هر دلیلی کات کردیم من اگر بمیرم از نبودنت نمیام جلو و زجر میکشم خیلی مغروره

تکراری نشده بودم براش و هربار برام ذوق زیادی داشت ولی کار و بارش که بهم میریزه ی ادم دیگه میشه، تاح ...

قرارتون از اول برای ازدواج بود؟ چرا تو این پنج سال نیومده خاستگاری؟ 

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
عزیزم  ناراحت نباش  سرگرم شو  بلاک کرده؟

نه بلاکم نکرده از هیچ جا..

حتی نذاشت پیاما رو دو طرفه پاک کنم ، بهش گفتم عکسامو پاک کن گفت ببینمت یکم بعد پاک میکنم نگران نباش

دلم میخواد سرگرم شم ولی حتی خودمو تو اینه میبینم یاد اون میفتم

قرارتون از اول برای ازدواج بود؟ چرا تو این پنج سال نیومده خاستگاری؟ 

اره قرارمون ازدواج بود

و خیلی ام سختی کشید سر کار و جمع کردن بود ولی کار و بارش بهم ریخت

میگفت همه این سختیا رو به خاطر تو میکشم که خودمو جمع کنم بیام جلو با بابات حرف بزنم…

اره قرارمون ازدواج بود و خیلی ام سختی کشید سر کار و جمع کردن بود ولی کار و بارش بهم ریخت میگفت همه ...

میتونم بپرسم رابطه تون درچه حد بود؟ بیرون میرفتین همو ببینین بوس وبغل واینا داشتین؟ 

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺