2777
2789
عنوان

دیگه نمیخوام سقط کنم ولی میترسم بچه م ناقص شه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 48 پست
😱 منم دو سال و نیمه قرص میخورم این ماه سه یا چهار شب ( پشت سر هم نبود ) فراموش کردم بخورم الان همش ...

امیدوارم اگه آمادگی نداری نشی عزیزم. بدترین عذابه. یه هفته س از خودم بیزارم

امیدوارم اگه آمادگی نداری نشی عزیزم. بدترین عذابه. یه هفته س از خودم بیزارم

راستش شرایطش رو دارم 

مشکلم فقط پسرمه که هنوز دو سال و نیمشه و خودم درس میخونم دوست داشتم حداقل ۳/۴ سال دیگه بیارم 

•💎•

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوراهی سختیه 🥲  ولی نگران نباش با دمنوش بچه چیزیش نمیشه  یکی از اقواممون هرچی خورد هرچی ...

سخته‌ واقعا. فقط محتاج دعام. راستش حرفای بقیه هم اذیت میکنه یا عذاب وجدان میدن بابت سقط با عذاب وجدان میدن ک چرا پیشگیریت خوب نبوده و فردا هم خواهند گفت تو ک شرایط نداشتی چرا آوردی. الانم خیلی تو این مساله تنهام. مردا فقط حامله کردن بلدن. الان میگه نمیخوام. ولی سه سال بعد اگه نتونستم بیارم کی میخواد طعنه های خواهرمادرشو تحمل کنه

بله سنم بالاست و شوهرم هم گیر داده سه سال بعد اقدام کنیم

یک ماه برو قهر خونه مامانت بمون .بعدم بگو دیرشده برا سقط . بچه خودش روزی میاره . خدا بزرگه .سقط نکنیا . گناه داره . سنت می‌ره بالا دیگه حامله نمیشی حسرت میخوری . 

بله من زعفرون غلیظ

قرص مسکن قوی

رازیانه

ویتاگنوس

و هزار چیز دیگه خوردم پریودشم

اما الان نتیجش داره فرشارو جمع میکنه رو سرامیک مثل توپ قلقلی قل میخوره

۹هفته فهمیدم

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

یک ماه برو قهر خونه مامانت بمون .بعدم بگو دیرشده برا سقط . بچه خودش روزی میاره . خدا بزرگه .سقط نکنی ...

نمیدونم عزیزم من خودم طعم فقرو چشیدم و معجزه ی خاصی نشده تو زندگی پدرم. اگرم بیارم باید خودم تلاشمو بیشتر کنم‌ در کنار بچه داری. چون شوهرم فعلا شرایط کاریش کمی بد شده شغلش آزاده 

عزیزم خدا حفظش کنه. دغدغه مالی نداشتین؟ 

ن عزیزم من تنبلی داشتم ۶سال ناباروری امید نداشتم باردار باشم

ولی بچه ‌واقعا هزینه هاش زیاده من هفته ای ۴۰۰دارم پوشک و شیرخشک میخرم

بجز سرلاک و ویتامین ها و خوردنی های متفرقش  و گوشت و مرغی که همیشه باید داشته باشیم 

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

نمیدونم عزیزم من خودم طعم فقرو چشیدم و معجزه ی خاصی نشده تو زندگی پدرم. اگرم بیارم باید خودم تلاشمو ...

منم بچه داری تو فقر دارم میگذرونم . معجزه هم نشده . ولی اگه بچه هم نداشتیم مطمئنم پیشرفت نمی‌کردیم . با بچه و بی بچه همینیم دیگه . پس بهتره حداقل بچه داشته باشیم که بعداً حسرت نخوریم . حالا تو این یکی رو بیار .بعدش سفت و سخت جلوگیری کن