2777
2789

من هنوز نمیفهمم یه دختربچه فسقلی چه جذابیت جنسی میتونه داشته باشه آخه 

اون شبیه یه عروسکه 

مرد گنده برو دنبال زن فاحشه به یه بچه کوچیک چیکار داری آخه 😡😡😡😡

من هنوز نمیفهمم یه دختربچه فسقلی چه جذابیت جنسی میتونه داشته باشه آخه  اون شبیه یه عروسکه  ...

چون اندام کوچک دارن

واسه اون عوضیا جذابن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خدا مي زاره اين اتفاقا بيفته 

اعصابم واسم نموند

مني كه دختر دارم بيشتر داغون مي شم با اين خبرا

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

جدی نمیبینین خبرایی که گذاشتمو ؟

فرق دارن هر کدوم ی حادثه جدیده 

همینجوری  قطار وار دارین تایپ میکنین

ای بابا 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
توروخدانگین ایناروچه سودی داره جزاینکه ادم ازهرچی پدر وناپدریو مادروبرادروکلاجنس ضعیف دخترحالش بهم ب ...

عزیزم

دختر تنها ضعیف نیست

شاید یادت باشه اگرم یادت نیست یا نمیدونی «محمد بیجه» رو تو ویکی پدیا بخون ببین به چند تا پسر بچه تجاوز کرده و همه رو کشته...

زمان خودش خیلی سر و صدا کرد.

تیکرم برای بارداری نیست...
من هنوز نمیفهمم یه دختربچه فسقلی چه جذابیت جنسی میتونه داشته باشه آخه  اون شبیه یه عروسکه  ...

این مدل مردها، پدوفیل هستند

این گرایششونه آشغالها

تیکرم برای بارداری نیست...

ایناهایی که ما میشنویم علنی شدن ...چقدرررر تجاوز و جنایتهای جگر سوزی که پنهانی داره انجام میشه و این طفل معصوما روح و جسمشون پر پر میشه...خیلی مواظب بچه هاتون باشین به هیییچ کس اطمینان نکنین تو کوچه مدرسه و مهد کودک همه جا احتمال خطر هست بهشون آگاهی بدین