2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتش کنه

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!
نمیدونم  خاک بر سرش  فکر کنم مامانه رو بخاطر این گرفته اصلا

اره منم تو خبرگزاری فارس خوندم ناپدریش گفته که شیطان پرسته و مادر کیمیا رو فقط به خاطر کیمیا گرفته

👊 جنتلمن های پشتِ میزِ مذاکره همان تروریست های فرودگاه بغداد هستند👊
لطفا این پیام هاراتوی سایت  نزارید..اینجاپرازمادروخانم بارداره  و بیمار..بدجور اعصاب و رو ...

اتفاقا ما مادرای اینجا باید آگاهیمون بیشتر بشه به دور و برمون 

چقدر مادرشوهر و جاری و ...

یااااا خدا  

چراااا اخه اون بچه زبون نداشته به مامانش بگه. 70 بار اخه لامصب؟؟؟؟؟    

آدمایی که خودشون هستن ممکنه یه عده زیادی ازشون متنفر باشن ولی یه عده ای واقعی دوسشون دارن  
مگه میشه !خب بلاخره دختره یه چیزی واسه مامانه تعریف میکرده دیگه !

واقعا سخته ماها نمیتونیم این چیزارو هضم کنیم.ایشاالله خودمون مادرای خوبی باشیم خدایی نکرده بچه هامون کوچکترین آسیبی نبینن

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

خدا لعنت كنه اون مادرو 

آخه لعنتي وقتي مردك كثافت تو و بچتو با شلنگ مي زده چرا باهاش زندگي مي كردي چطوري مي تونسته تحمل كنه شوهر آشغالش بچشو بزنه😡

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
لطفا این پیام هاراتوی سایت  نزارید..اینجاپرازمادروخانم بارداره  و بیمار..بدجور اعصاب و رو ...

اینجام یکی از راه های اطلاع رسانی هست و چه خوبه که همه‌ی مادرا این خبرهارو بخونن و بیشتر مراقب بچه هاشون باشن