2777
2789
عنوان

کار خیلی بدی کردم؟😐💔

820 بازدید | 54 پست

من ی عادت دارم با خودم حرف میزنم فک کنم نسبت ب ادمای معمولی بیشتر ازون مقداری ک باید اخه من کسیو ندارم هرحرفیو بهش بزنم اینجوری خالی میکنم خودمو انقد تو خودم غرق میشم فرد خیالیم حتی ازم سوال میپرسه من جواب میدم میدونم تو ذهن خودم خودم میپرسمااا ولی فق جوابشو بلند میگم واکنشای عجیبم نشون میدم حالا مامانم با خودش حرف نمیزنه هیچوخ اومد گف من ازت میترسم تو دیوانه ای بهت میگن دیوونه گفدم خب بگن عصبی شد گف تو خونه من با خودت حرف نزن من میترسم با کی حرف میزنی گفدم خودم این سوالو صدبار جواب دادم بهت داد کشید ساکت شو....خلاصه الان قهره😐😂💔 بدیش اینه موقع دعوا خندم میگیره خب من چیکار کنم با خودشم ک اصن راحت نیسدم 😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شخصیت های خیالی میسازم ساعت ها باهاشون درگیرم😂اولش باحال بود.. الانم گاهی حالمو خوب میکنه ولی انگار دارم معتادش میشم و دیوونه شدم،نمیتونم ترک کنم،هیچوقت حس نمیکنم تنهام همیشه اشخاصی دورم هستن

آروم میکنی حال بد منو.."میدونی تو تکی، آروم جون من"چشام خیره به چشای تو میشه...عاشقت میشم، تو نگات درمون من.. "خودت میدونی انقده میخوامت، هیشکی ندیدم رو دست من بخوادت"زدم رو دست عاشقای شهر،آروم جون من، قلب من فدات هی..."