2777
2789
عنوان

به خواهرشوهرم جواب دادم پشیمونم

317 بازدید | 15 پست

ما تو عقدیم هنوز یکسال نشده. خونه مادرشوهر خواهرشوهمم یک شهر جداست. بعد هرموقع میایم شوهرم لباس نمیداره. درحد یکی دو دست بیشتر برای بیرون. یه بار بهش گفتم بردار گفت اونا برا من دارن

بعد دیروز خونه مادرش بودیم میخواست بره حموم گفت برای من زیرپوش بیارین بعد همشون گفتن کاش هر دفعه میای برای خودت بیاری و... هی هم به من نگاه میکردن و من هیچی نگفتم. یهو خواهرشوهرم گفت خب تو برنداشتی کاش خانمت برات برمیداشت. منم بهم برخورد گفتم ما هنوز تو عقدیم و من خونه بابام بودم و وسایلای خودمو جمع کردم. بعدشم این کار مگه وظیفه خانمه. شوهرم ده ساله داره این مسیر رو میاد از ده سال گذشته باید بهش میگفتین لباس برداره واسه خودش

خواهرشوهرمم دیگه هیچی‌نگفت فقط گفت نه ما که نمیگیم وظیفه است زن هرکاری واسه شوهرش بکنه لطفه

ولی من از حرفش اینجوری برداشت کردم که انگار وظیفه منه

کلا یکم فازشون اینجوریه که زن باید مرد رو تربیت کنه. همه کم کاری‌های خودشونو میخوان بندازن گردن زن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر لحن صحبت بد نبوده که حرفت بد نبوده 

کاملا منطقی و مودبانه بوده 

من چیز بدی ندیدم 

البته جواب خواهرشوهر هم خیلی منطقی بوده 

فقط حواست باشه خیلی رابرتسون جوری پیش نره که حرمت ها از بین بره 

عذاب وجدان دارم. خیلی بهم محبت میکنن. 

البته من محترمانه جواب دادم

ولی الان اومدیم خونش اصلا نمیذاره دست به سیاه سفید بزنم میرم ظرفاشو بشورم نمیذاره درصورتی که قبلا میومدیم میشستم

خب وظیفه شما نیست وظیفه خواهر ومادرشم نیست شاید اونام خسته شدن از امرونهی کردن شوهرت دایی منم راه دور بود کل اخر هفته همه باید ازکار وزندگی میزدن امرونهی های اقا رو انجام میدادن 

اگر لحن صحبت بد نبوده که حرفت بد نبوده  کاملا منطقی و مودبانه بوده  من چیز بدی ندیدم&nbs ...

جوابش اره منطقی بود ولی اینکه گفت خانمت باید برمیداشت خب یه جوری بود دیگه. مگه اصلا وظیفه منه

یا خونه مجردی شوهرم سال ها همین خونه بوده هرموقع خودشون میومدن اصلا تمیزش نمیکردن بعد الان توقع دارن کاملا تمیز باشه!

جوابش اره منطقی بود ولی اینکه گفت خانمت باید برمیداشت خب یه جوری بود دیگه. مگه اصلا وظیفه منه یا خو ...

قبول دارم ، ولی منظورم این بود که نه حرف شما بد بود نه حرف خواهر شوهرت ، پس خودت رو ناراحت نکن 

بعد اکر می بینی همسرت عادت کرده به این که کارهای شخصی خودش رو یه تفر دیگه براش انجام بده، کم کم عادتش بده 

من برادرم حتی لباس زیرش رو هم مامانم می شست الان پیش همسرش کاملا یاد گرفته که کار های خودش رو باید خودش انجام بده نه کس دیگه ای و این رو هم زن داداشم بهش یاد داده 

تهیه لباس زیر برای حمام کردن شوهرتون وظیفه مادر و خواهرشه؟!!!!!

حالا اگر همین مادر و خواهر یک کلمه بخوان در خصوص مثلایه مساله مالی به همسرتون توصیه ای کن اونوقت دیگه نمی گید که من خونه بابام هستم و به من ربطی نداره. شما زن شرعی و قانونی هستید و همه چی فقط به شما مربوطه!!!

حالا خوبه بندگان خدا با احترام هم برخورد می کنن وگرنه برای زیرپوش شوهرتون ( که در شرایط دیگه ناموس خودتون می دونیدش) بیچاه رو می کشتید!!

تهیه لباس زیر برای حمام کردن شوهرتون وظیفه مادر و خواهرشه؟!!!!! حالا اگر همین مادر و خواهر یک کلمه ...

اخه من تازه ازدواج کردم. شوهرمم ۱۴ ساله ازشون دوره و همین منوال بوده. من چندبار به شوهرم گفتم بردار گفته این مسائل به تو ربطی نداره و اونا برای من لباس جدا دارن

بله توی عقد بودن دلیل درستیه. من خونه بابام بودم. زیرپوش بابامو براش برمیداشتم؟ شوهرم خونه خودش بود لباساشو اماده کرد بعد اومد دنبال من

تهیه لباس زیر برای حمام کردن شوهرتون وظیفه مادر و خواهرشه؟!!!!! حالا اگر همین مادر و خواهر یک کلمه ...

من نگفتم وظیفه اوناست

حرفم اینه اونا به جای اینکه بگن خانمت برداره خودشون قاطعانه به شوهرم بگن هر وقت میای لباس بیار برای خودت

من وظیفه تربیت شوهرم رو دارم یا خودشون باید تا الان این مسئله رو حل میکردن؟ مگه موضوع جدیدیه؟

من نگفتم وظیفه اوناست حرفم اینه اونا به جای اینکه بگن خانمت برداره خودشون قاطعانه به شوهرم بگن هر و ...

به نظرم شما زیادی شلوغش می کنید

به هرحال وقتی هم همسر حضور داره هم خواهر باید لباس زیر رو از همسر خواست نه خواهر

نمی دونم چرا این موضوع براتون عجیبه