2777
2789

سویق چاق کننده طب سنتی به اضافه ی جوانه گندم 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد:۱۶۰  وزن: ۵۹

شما الان بسیار متناسب و خوش اندام هستین نیاز به اضافه وزن ندارین مگر مورو خاصی باشه 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

تجربه خودمو میگم که 20کیلو اضافه کردم

قرص مخمر آبجو ، شربت اشتها آور باریج انار و پودر انترامیل پر پروتئین

قرص مخمر آبجو بعد صبحانه دوتا بعد ناهار دوتا بعد شام دوتا و اینکه گیاهیه و هیچ عارضه ای انداره

اشتها آور قبل از ناهار و شام یک قاشق غذا خوری

پودر انترامیل پرپروتئین قبل خواب چندپیمانه داخل شیر میریختم 

مخمر هم یهو قطع نکن

کم کم و اینکه همون ماه اول چاق نمیشین یکم طول میکشه

من دو قوطی که 120قرص میشد رو روزی 6تا خوردم (بعد صبحانه دوتا ،بعد ناهار دوتا، بعد شام دوتا)

قوطی سوم روزی سه تا(بعد صبحانه یکی، بعد ناهار یکی، بعد شام یکی)

قوطی آخر روزی یکی

دیگه کامل توضیح دادم سوال الکی نپرسین😂

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

تجربه خودمو میگم که 20کیلو اضافه کردم قرص مخمر آبجو ، شربت اشتها آور باریج انار و پودر انترامیل پر ...

درکنارش روزی یک وعده سیب زمینی و تخم مرغ اب پز یا خوراکیایی مثل پیتزا و لازانیا و اینا داشته باشی دیگه بهتر

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)