2777
2789

سلام دخترا. راه هایی که استفاده کردین و نتیجه داده بگین لطفاً 

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورت آب سیب زمینی 

دست روغن نارگیل شب تاصبح بزنی بعد دستکش بپوشی 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

هیچ راهی نیست که فوری نتیجه بگیری . اما من عید رفتم بیرون صورت و دستام سیاه شد برا صورتم کرم روشن کننده محصولات نفیس استفاده کردم راضی بودم 

برا دستامم ابلیمو و روغن زیتون  روزی چند بار میزدم . والا خیلی خوب بود حدود ۱۰ روز طول کشید تا پوستم بر گشت 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
سلام برنج عالیه نتیجه داد ب من

چکارش کنم؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
سیبزمینی رنده شده

هم دست و هم صورت؟

بشور تمیز خیس کن بعد بپز و میکس ک خنک شد بزار رو صورتت و دستت دفعه اول نتجه میده 

ببین برن رو کامل بپزم شفته بشه. بعد با آبش میکس کنم و استفاده کنم ؟

کرم شیرخربزن به دستات تاریخی بری جایی

از کجا تهیه کنم ؟

به صورت هم میشه زد؟

گلاب و گلیسرینم برا دست خیلی عالیه سفید میکنه 

درجا؟