2777
2789
عنوان

هوش و سرگرمی شماره 141😊⚫

193 بازدید | 23 پست

کاربر عاقا :یک تاپیک دارم به نام حرف ناب(بین هوش و سرگرمی 119و120) دوست داشتی بیا توش  وی جمله ای  چیزی بنویس یادگار برای دیگران میمونه(شاید اون دیگران مخاطب خاصت باشه )همیشه هم بازه اگه نترکه😊هرچه میخواهد دل تنگت بگو😎تو تست ها هم اگه علاقه ای داری شرکت کن✋تاپیک معرفی کتابم را هم سر بزن اگر کتابی نظرت هست معرفی کن😊لایک یادت نره

چرا حس میکنم دستِ راسته

بعد ساعت بسته رو راست

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حس میکنم دستِ راسته بعد ساعت بسته رو راست

نه حلقه رو اشتباه گذاشته

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

حلقه رو انگشت اشتباه انداخته

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

ثانیه شمار کوچیکه  

متفاوت باشیم

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

تاپیک حرف ناب دوست داشتنی رو ندیدم😁

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

جواب درست داده نشده هنوز

کاربر عاقا :یک تاپیک دارم به نام حرف ناب(بین هوش و سرگرمی 119و120) دوست داشتی بیا توش  وی جمله ای  چیزی بنویس یادگار برای دیگران میمونه(شاید اون دیگران مخاطب خاصت باشه )همیشه هم بازه اگه نترکه😊هرچه میخواهد دل تنگت بگو😎تو تست ها هم اگه علاقه ای داری شرکت کن✋تاپیک معرفی کتابم را هم سر بزن اگر کتابی نظرت هست معرفی کن😊لایک یادت نره
تاپیک حرف ناب دوست داشتنی رو ندیدم😁

هست که اون پایین مایین ها هست برو ی حرفی بزار استفاده کنند