2777
2789
عنوان

همش بدبختی کشیدم

115 بازدید | 7 پست

از وقتی ازدواج کردم همش بدبختی کشیدم کرونا اومد عروسیم بهم خورد خانواده شوهرم دخالت پشت دخالت  دزد بهمون زد پولمون رو خوردن بیکار شد شوهرم  تا سه سال افسردگی داشتم ولی امسال تا یه مشتری خوب پیدا کرد شوهرم راه دور کار پیدا کرد منم خیلی افسرده بودم سعی کردم بلند شم و تلاش کنم یه کلاس رفتم که درسم رو ادامه بدم ماشین ثبت نام کردم و کلی امیدوار شده بودم برا آینده که یهو شوهرم تصادف کرد الان خیلی حالم بده درسم نصفه موند شوهرمم فعلا نمیتونه کار کنه از طرفی چون تصادف کرد نمیتونم بذارم راه دور بره ولی شوهرم میگه من تازه این کارو پیدا کردم اگه بخوام برم پیشش هم از طرفی باید خانوادم ول کنم برم درسم ول کنم برم و قید همه چی بزنم خونه ای که پدرشوهرم داده توش زندگی کنیم ول کنم برم

نمیدونم چیکار کنم توروخدا راهنمایی کنید هیچ کس ندارم درددل کنم

وایی مث من که یه ساله همش بد بیاری میارم ولی ببین اگه کار شوهرت اونقدی خوب هست که از پس کرایه خونه ا ...

اگه برم باید قید همه چی بزنم درسم خانوادم خونه زندگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی بکن مشکلات واسه همه هست اگه شوهرت ادم خوبیه کاری هستش ولش نکن هم کارکن هم درس توبخون واسه زندگی خوب داشتن بایدتلاش کنی باکوچیک ترین مشکل نبایددست پس بکشی بگی حالاکه شوهرم اینطوری شدبدشانسم دزدزدفلان بایدمشکلات جدی نگیری برای داشتن زندگی خوب تلاش کنی

چراقیدخودت مگه چی میشه

چون کلاسی که اینجا میرفتم شهر دیگه نیست خانوادم هم دورن از من اونجا تنها میشم و اینهمه تلاشی که کردم به باد میره این کلاسی که میرفتم معرفی به کارش توی شهر خودمونه فقط