2777
2789
عنوان

بی حسی برای زایمان

126 بازدید | 15 پست

خانما میشه یه لحظه بیاین ؟ 

من اول خرداد زایمان سزارین داشتم بی حسی از کمرم بود . خوب ! تا وقتی بچه به دنیا اومد همه چیز خوب بود و منم حالم خوب بود بعدش وقتی داشتن بخیه میزدن کم کم این بی حسی تا نزدیکای قفسه سینه ام اومد بالا جوری که نفسم بالا نمیومد و داشتم قشنگ خس خس میکردم و میگفتم من نمیتونم نفس بکشم و واقعا نمیتونستم نفس بکشم 

بعدش دیگه خیلی چیزی متوجه نشدم انگار تو این عالم نبودم از حال رفتم فکر کنم چون میدیدم بردنم ریکاوری ولی نفهمیدم از کدوم سمت بردنم بعد یه خانمی کنارم تو ریکاوری بود بعد یه لحظه دیدم بردنش بخش یه لحظه دکترمو بالا سرم دیدم گفت چرا حالت اینجوری شد چت شد و فلان گفتم گلوم خشکه بینیم کیپ شده بهم یه چند قطره اب داد و یه قطره هم توی بینیم ریخت و کم کم حالم بهتر شد و تونستم بفهمم دور و برم چه خبر شده 

واقعا بی حسی اینجوریه ؟ 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

فکر میکردم دارم میمیرم و کارم تموم شده تو این عالم نبودم اصلا 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نه اینجورنبودم

پس من چرا اینجوری شدم 😭 چقدر حس بدی بود 

حس مردن داشتم 

فکر میکردم دارم میمیرم و کارم تموم شده تو این عالم نبودم اصلا 

من که نمیترسم از این حسا خوشم میاد یه جراحی داشتم درد داشتم دکتر اول یه آمپول زد بدنم بی حس وآروم شد دومی زد بیهوش شدم

به حکمتش دل بسپار(خدا)
یه چیزی زدن بهت خواب آور بوده خودت نمیدونی

خیلی ترسیده بودم واقعا وقتی تو ریکاوری چشام باز شد و دکتر رو دیدم و باهام حرف زد خوشحال شدم که هنوز زنده ام 

کاش بیهوشم میکردن حداقل این حس رو تجربه نمیکردم 

خیلی ترسیده بودم واقعا وقتی تو ریکاوری چشام باز شد و دکتر رو دیدم و باهام حرف زد خوشحال شدم که هنوز ...

والا منو انقدر شکممو فشار دادن قفسه سینم داشت میترکید نفسم بند اومد انقدر دادزدم 

ببین آخراش معمولا خوابت میکنن الکی ترسیدی

به حکمتش دل بسپار(خدا)
والا منو انقدر شکممو فشار دادن قفسه سینم داشت میترکید نفسم بند اومد انقدر دادزدم  ببین آخراش م ...

کاش میگفت خواب آور بهم زده حداقل نمیترسیدم 😔

من بیست و پنج روز پیش سزارین شدم 

قبلا هم انجام دادم اما با بیهوشی 

اینبار هم اصرار کردم دکتر بیهوشی که بی حسی نزنه و بیهوش کنه 

اما متاسفانه انجام نداد و بهانه آورد 

هیچ مشکلی برای بیهوشی نداشتم 

حال شما رو درک میکنم 

اصلا به من داروی خواب آور هم ندادن متاسفانه 

کاملا هوشیار بودم و از اون حس لعنتی عذاب می‌کشیدم تا زیر گلوم بی حس بود 

خفه میشدم 

هر چقدر هم التماس میکردم محل نمیذاشتن 

میگفتم دارم خفه‌ میشم 

احساس میکنم دارم میمیرم 

و.....

خواب مصنوعی بود عزیزم.منم ۴۰‌روز پیش زایمان کردم آخرای عمل خیلی درد کشیدم وقتی بچه رو نشون دادن دیگه یادم نمیاد کی بردنم ریکاوری ،

دکترم گفت بهت هورمون خواب تزریق کردیم چون ترسیده بودی و تپش قلب گرفتی