2777
2789

سلام

شرح ماجرا راجب یه خانوم سی ساله اس!

بنظرتون این خانم نرماله؟!ضرروری که به روانپزشک مراجعه کنه؟یا ما داریم بزرگ نمایی میکنیم؟!!!!!

۱-به شدت رویا پرداز،طوری که یه سانس از روز رو فقط به رویا پردازی اختصاص میده وشیوه رویا پردازیش اینه که تو تنهایی آهنگ گوش بده وقدم بزنه وغرق دنیای خیالیش بشه....

۲-خیلی راجب اطرافیان فکر میکنه،اعم از دلسوزی،نگرانی،استرس،محبت بیجا،ترحم ...

۳-همیشه عذاب وجدان داره،اغلب هم استرس داره

۴-وسواس نجس وپاکی

۵از تنهایی میترسه(اگر کسی خونه نباشه اصلا نمیتونه بره حمام)

۶-چند ساله که شبا نمیخوابه....یا خیلی دیر وقت میخوابه

۷-همه کاراش دقیقه نوده،کمی عصبیه،به سلامتش اهمیت نمیده ولی هنگام آسیب جسمی وروحی خیلی اذیت میشه وفکر وذکرش میشه که چرا من اینطور شدم

۸-از همه مهم بیشتربه گذشته فکر میکنه،به اشتباهات وفرصت های از دست رفته....

خدایا یعنی میشه که حاجتمو بدی...

نرمال نیست 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیشنهادم اینه که ایشون اول با روانشناس صحبت کنن و چند جلسه برن پیش ایشون

اگه تغییری نکردن برن پیش روانپزشک

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چه چیزیش بشتر غیر عادیه؟

گزینه 

سه

چهار

پنج

شش

حتما؟! اما ایشون اصلا خودشونو بیمار نمیدونن... چطور متقاعدش کنیم؟

ایشون وسواس فکری دارن عزیزم و افرادی که دارای این مشکلن نمیخوان قبول کنن که به مشاور نیاز دارن و متقاعد کردنشون سخته

پیشنهادم اینه که ایشون اول با روانشناس صحبت کنن و چند جلسه برن پیش ایشون اگه تغییری نکردن برن پیش ر ...

مشکل اینه که خودشونو بیمار نمیدونن

چطور وبه چه دلیلی متقاعدش کنیم؟

خدایا یعنی میشه که حاجتمو بدی...
ایشون وسواس فکری دارن عزیزم و افرادی که دارای این مشکلن نمیخوان قبول کنن که به مشاور نیاز دارن و متق ...

بهشون بگو میخوام برم پیشه یه تراپیست همه جا پر شده هرکیو میبینم میگه یه تراپیست دارم بهم کمک میکنه بگو نظرت چیه باهم بریم ماعم؟نمیدونم اینجا تراپیست خوب کی هس جلسه ای چنده میتونی پیدا کنی بریم؟و اینجور حرفا😕