2777
2789
عنوان

بچه هااا عروسیم نزدیکه و من..

921 بازدید | 46 پست

موندم دی..جی بیارم یا ارکستر معروف(هم دواره میزنه هم بندری)

میگن ارکستر بیاری بدون برنامست مثل دی..جی نیست حالا من موندم چیکار کنم 🤦‍♀️

شرایط مالیم هم طوری نیست که هردو رو بیارم 

حالا از نظر شما کدوم بیشتر مراسم رو گرم میکنه و کلاسش بیشتره؟

دی جی باکلاس تره

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دی جی بیار

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

هیچ کدوم 😂 

یه باند بخر یا کرایه کن ، فلش وصل کن تموم ... 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

دی جی  با کلاسه ولی ارکستر جو میده دیگه لامصب

والا دیـ*جی فقط نظم میده به مجلس 

وگرنه اونجوری که باید خوش نمیگذره...مثلا عروسی پسر عموم 

عروس از یه آهنگ خوشش میومد ، دیـجی نداشت پخش بشه 

گفت مناسب عروسی نیست 😐

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨