2777
2789

من ۷ سال پیش با همسرم تو دانشگاه آشنا شدم از این عشق های خیلی سوزناک داشت گل میخرید و میگفت اگه ازدواج نکنیم خودمو میکشم منم خیلی خام بودم و بله رو گفتم وقتی ازدواج کردیم فهمیدم خیلی عصبیه از فحاشی و کتک های بد که روز به روز بدتر میشد مدام قهر میرفتم تا دو سال پیش رفتم پای طلاق 

دوباره به غلط کردن افتاد و دوسال واقعا کتک نزد

من دلم خوش بود حداقل دیگه نمیزنه

ولی فهمیدم داره خیانت میکنه

عکسای دوتاییمون نمیذاشت و یا زود پاک میکرد

همش دنبال لاس زدن با این و اون

الانم من مبتلا به hpv شدم

و هر روز از این دکتر به اون دکتر 

همون لحظه ک دیدید سلامت روانتون در خطره دور رابطه رو خط قرمز بکشید نه انقد بمونید که هر کثافطی به زندگیتون بکشید 

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا لعنتش کنه با این وصفی که از عشق سوزناک گفتی به احتمال زیاد یه مشکل روانی جدی داره .باور کنید یکی از علائم بیماری های شدید روان عشق جنون آمیز هست .به نظرم طبیعی نیست که آدم واسه دختر یا پسری خودش رو بکشه

منم توهمچین رابطه ای بودم عزیزم....

یه ادم مظلوم نما که با نقاب ادمای مهربون اومد جلو..

من یه دختر ساده بودم که از خانواده محبت ندیده بودم فقط دنبال یذره محبت بودم

خیلی زود گولم زد و شروع کرد تهدید کردن.. کم کم روی شیطانی خودشو نشون داد‌ قسمت خنده دارش اینجاس که حتی اومدن خواسگاری

بابام رفت تحقیق

همه به بابام گفته بودن ما سگمونم دست اینا نمیسپاریم

دخترتو بدبخت نکن

یادمه بابام وقتی برای اولین بار پسره رو دید گفت حاظرم قسم قران بخورم که این ادم قیافش به روانی و عصبی ها میخوره با این بری دوروز بعد طلاق میگیری

با اینکه به دعا اعتقاد نداشتم رفتم پیش یه دعا نویس گفت دوتا پا داری دوتام قرض کن فقط فرار کن  بری با دوتا بچه برمیگردی اینده طوفانی برات میبینم

وقتی دیدن جوابمون منفیه شروع کردن کرم ریختن

ننش هرجا مینشست پشتم هزار تا حرف میبافت

محیط کوچیک بوده و بسیار مذهبی

این ادم انقدر منو عذاب داد

خدا اونجایی منو دوسداشت که زود چهره واقعیشونو نشونم داد

اما حتی الان که ازدواج کردم با یکی دیگه و شوهرم ادم خوبیه یادم نرفته و عواقبش هنوزم نرفته از زندگیم

بدبخت. دختری که میخواد عروس اینا بشه نمیدونه با کیا طرفه

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.
منم توهمچین رابطه ای بودم عزیزم.... یه ادم مظلوم نما که با نقاب ادمای مهربون اومد جلو.. من یه دختر ...

خوشبحالت ک ازدواج نکردی

خدا لعنتش کنه با این وصفی که از عشق سوزناک گفتی به احتمال زیاد یه مشکل روانی جدی داره .باور کنید یکی ...

االانم همینجوره گریه میکنه که مریض شدم اما از طرفی یکم شل بگیرم با هر دختری هرز میره