2777
2789
عنوان

بنظرتون دختر و پسر میتونن دوست معمولی باشن باهم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 67 پست
مسلمه نمیشه. هم پسرا دنبال رابطه جنسی هستن و هم اینکه اگر دخترا وارد رابطه با این پسرا بشن نمیتونند ...

حالا که انقدر صادق هستید بنظرتون اگه یه اقا پسری عاشق بشه(که اصلا نمیدونم ممکنه عاشق شدن اقایون به شدت خانما یا نه)ممکنه همچنان به رابطه دوست دختری دوست پسری ادامه بده یا قطعا میاد خاستگاری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که انقدر صادق هستید بنظرتون اگه یه اقا پسری عاشق بشه(که اصلا نمیدونم ممکنه عاشق شدن اقایون به ش ...

ببینید. کلا پسری که دنبال ازدواجه دنبال دوست دختر نیست. حالا فکر کنید یک موقع  دنبال دوست دختر بود  ولی عاشق شد. از کجا میشه مطمین بود پسر خوبی هست. بعدم برای پسرای امروزی چیزی به نام عشق تعریف نشده هست. عشق یعنی رسیدن به چیزی که دوست دارن نه رسوندن اون دختر به خواسته ها و ارزوهاش. اینا بیشتر خودخواهی هست تا عشق

ببینید. کلا پسری که دنبال ازدواجه دنبال دوست دختر نیست. حالا فکر کنید یک موقع  دنبال دوست دختر ...

منم همچین نظری دارم ولی خیلیا میگن این حرفام توهین به شعور و شخصیت اقایونه و قطعا اقایون عاشق میشن و میتونن دوست دختر داشته باشن

بنظر منم اقایی که واقعا علاقه مند بشه همون اول دست مامانشو میگیره میاد خاستگاری یعنی بیدا میشه همچین کسی؟  

منم همچین نظری دارم ولی خیلیا میگن این حرفام توهین به شعور و شخصیت اقایونه و قطعا اقایون عاشق میشن و ...

متاسفانه خیلی خانوما آقایون را نمیشناسن. برای همینم ایقدر به دوست پسر داشتن و رل زدن... افتخار میکنند. در حالی که عملا در دام آقایون هوس باز افتادن. گیرم در نهایت ازدواجم بکنند عاقبت خوبی نداره. برای اینکه این پسرا عادت کردن به هوس بازی. بله پسر خوبم هست. منتها اگر ادم میخواد با یک پسر خوب ازدواج کنه باید خواسته هاشو متعادل تر کنه و توقعات دیگشو کمتر. 

متاسفانه خیلی خانوما آقایون را نمیشناسن. برای همینم ایقدر به دوست پسر داشتن و رل زدن... افتخار میکنن ...

درسته حق باشماست منم کاملا با نظر شما موافقم

اکثرا طلاق ها و یا خانم هایی که همسراشون اختلاف دارن میپرسم قبل ازدواج دوست بودید میگن اره  خیلیییی عاشق بودیم من همونجا میفهمم ولی خب چیزی نمیشه گف گارد میگیرن خیلی 

حالا اون ازدواج سنتی که میره سر سفره عقد شوهرتو میشناسی نه ولی الان ازدواج سنتی چندمدت رفت امد میکنن عاقلانه بدون هیچ حس عاطفی تصمیم میگیرن کاملا سنجیده و عاقلانه 

من نتیجه این ازدواج هارو دیدم اکثرا  خوب بوده

ادمش خوب باشه درامدش کم باشه و کم داشته باشه مهم نیست به شرطی که خودشو بالا بکشونه