2777
2789

بیاین یکم از سوتیاتون،یا اتفاقای جالب و خنده داری که براتون افتاده تعریف کنید دورهم بخندیم یکمی حالمون عوض بشه

تو پست بعدی سوتی خودمو میگم

من وقتی گشنم میشه کلثوم اکبری هستم ساکن ساری😂

14/15سالم بود،رفته بودیم مسافرت

خلاصه تو راه برگشت که بودیم ساعتای ۵عصر بود ناهار نخورده بودیم هنوز،بشدت گشنم بود

جاتون خالی بابام رفت ساندویچ گرفت منم که کنترلی رو وحشی درونم نداشتم در افتضاح ترین حالت ممکن شروع کردم به خوردن 

یعنی اینجوری که روسریمو کج بسته بودم گره روسری اومده بود کنار گوشم،موهام انگار الکتریسته داشتن سیخ سیخی تو هوا برا خودشون ول بودن

دولپی داشتم ساندویچو گاز میزدم،گوشه لبم پر سس بود،همینجوری مشغول بودم(ماشینم در حرکت بود)

یهو چشمم افتاد به بیرون دیدم دوتا موتور سوارن یکیشون تا چشمش افتاد بهم با دست اشاره زد و منو به دوستاش نشون داد بعد همگی انگار که ادم فضایی دیدن اول یطور عجیبی نگام کردن بعد زدن زیر خنده😭😂هنوز یادم میاد دلم میخواد بمیرممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‏تو مسیر برگشت به خونه تو تاکسی نشسته بودم زنگ زدم بهم گفتن که شام کتلت داریم منم خوشحال تو فکر کتلت شام بودم که یه لحظه دیدم تاکسی از جایی که باید نگه میداشت گذشته, اومدم بگم نگه دار, یهو داد زدم کتلتتتتتت

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
حالا میان چیزای بی معنی میگن اصلا سوتی حساب نمیشه  اونوقت من سوتی های دادم که با همه قطع رابطه ...

حالا حتما نباید سوتی باشه که...🥲گفتم هر اتفاق خنده داری فقط واسه اینکه حالمون عوض بشه

میخواستم بگم غذای بچمو زودتر از خودمون میدم.  گفتم بصی وقتا از جلو میدم

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد