2777
2789
عنوان

امپول پروژسترون

79 بازدید | 11 پست

پریودم عقب افتاده هر چی زعفران و ...هیچی نمیاد میتونم امپول بزنم .رفتم دارو خانه خریدم ولی نزدم میشه راهنمایی بکنید ..ماهای بعدی هم باید بزنم یا دیگه احتیاجی نیست ..مجردم سابقه تنبلی هم دارم ..

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖

این سایت فقط برا مادر شوهر ..درست شده .😟😟

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سابقه تنبلی داری فقط اصلاح سبک کن و ورزش خیلی خوب جواب میده

تغذیه تو هم عوض کن 

آمپول بزنی بدنت فقط با آمپول پری میشه

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹
اگه سابقه تنبلی داری فقط اصلاح سبک کن و ورزش خیلی خوب جواب میده تغذیه تو هم عوض کن  آمپول بزن ...

اره بعضی موقع ها خوبم ولی وقتی زیاد میمونم تو خونه عقب میندازم .حالا اگه این بار بشم ..

اگه سابقه تنبلی داری فقط اصلاح سبک کن و ورزش خیلی خوب جواب میده تغذیه تو هم عوض کن  آمپول بزن ...

یعمنی تا چند وقت ورزش کنم پریود میشم ..

یعمنی تا چند وقت ورزش کنم پریود میشم ..

ورزش و کلا بیار تو برنامه زندگیت.حتما هم لازم نیست بری باشگاه 

روزی نیم ساعت پیاده روی ملایم.بیست تا چهل دقیقه هم ورزش تو خونه.مثلا طناب بزنی،پروانه بری،دراز نشست و پلانک و اینا که ضربان قلبت بره بالا

من دکتر پنج تا امپول پشت هم داد ینی چی بعدشم با امپول باید پری شی

ببین عزیزم شما داری هورمون به بدنت تزریق میکنی اینجوری بدنت تنبل میشه و خودش دیگه اون هورمون رو تولید نمیکنه تا وقتیکه شما تزریقش کنی.تا وقتی هم که تزریق نکنی اون هورمون وارد بدنت نمیشه و پریود نمیشی دیگه.برای همین میگم اگه بدنت به آمپول عادت کنه دیگه تا آمپول نزنی پریود نمیشه

اگه اصلاح سبک بکنی و بدنت رو وادار کنی که خودش اون هورمون رو تولید کنه اصلا به آمپول احتیاج پیدا نمیکنی

ببین عزیزم شما داری هورمون به بدنت تزریق میکنی اینجوری بدنت تنبل میشه و خودش دیگه اون هورمون رو تولی ...

من ورزش میکنم ولی بازم پریود نمیشم مجبورم امپول بزنم وقتی پنج ماه  پریود نمیشم چکار کنم 😓

من ورزش میکنم ولی بازم پریود نمیشم مجبورم امپول بزنم وقتی پنج ماه  پریود نمیشم چکار کنم 😓

اصلاح سبک فقط منوط به ورزش نیست.شما باید تمام زندگیتو اصلاح کنی.خوردن خوابیدن بیدار شدن حتی عادتهایی مثل حمام رفتن و روی زمین سرد ننشستن.

تو اینستاگرام صفحه سهیلا شریفیان رو دنبال کن خیلی نکات مفیدی رو میگه درمورد تنبلی 

من خودم رعایت کردم و خیلی خوب شدم