2777
2789
عنوان

نهایی!عربی!اونا ک بلدن تروقران بیایننننننننننننننن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 26 پست

ترجمه خیلی مهمه

قواعد هام خیلی مهمه

خلاصه که به ترتیب خود صفحات کتاب پیش برو اول ترجمه متن بعد تمرین و قواعد

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همه جا یجوری شده که انگار امروز شنبه ست و فردا یکشنبه و امتحان عربیه. نکنه امروز جمعه ست و ا ...

امروز سومه:/ و پنج شنبه هست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

الان میخوای شروع کنی یا نه از قبل شروع کردی؟

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

چرا همه جا یجوری شده که انگار امروز شنبه ست و فردا یکشنبه و امتحان عربیه. نکنه امروز جمعه ست و ا ...

حاجی ترسیدم نکنه تو از گذشته داری با ما حرف میزنی؟🤣🤣

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

تجربیی

من تا حالا عربی تجربی ها رو ندیدم نمی‌دونم سختیش در چه حده

اما به نظرم اگر در طی سال خیلی قوی نخوندی اول شروع کن قواعد رو مرور کن اگر جزوه داری از روی جزوه مرور کن ، سعی کن وقتت رو مثلاً سر یه چیز پیچیده نزاری اول اونایی که راحت تر میشه یاد گرفت رو یاد بگیر و نمونه سوال حل کن بعدش 

ترجمه ها : لغت های کتاب خیلی مهمه

ترجمه ها رو کامل بخون یک خط رو هم جا ننداز

ترجمه فعل ها(نکات ترجمه ) رو بلد باش

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
اره من از گذشته اومدم. امتحان عربی دوازدهم تجربی شنبه ست یا یکشنبه😂😂

یاخدا.

یکشنبه فکر کنممم بازم مطمئن نیستم من دهمم

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)