2777
2789
نمیدونم چرا دهه شصتیا دست گذاشتن رو دهه هشتادیا ، حداقل دهه هفتادی بگیرین ینی چ

یکی از من خوشش میاد فقط نمیتونم هضم کنم چرا تا حالا ازدواج نکرده حالا میخواد با این تفاوت سنی ازدواج کنه؟ مشکلی هم از نظر مالی نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی اگه ازدواج کنن به ضرر دختره؟ 

بله مسلما آخه این همه اختلاف سن نسل فرهنگ دیدگاه نسبت به زندگی 

مرده دیگه همه کاراش رو کرده تا حالا که مجرد بوده عشق و حال کرده بی زن که نمونده  حالا میخواد جوان بگیره که چی بشه حوصله زن جوانی دخترم نداره  اصلا حرف هم رو نمیتونن بفهمن 

یکی از من خوشش میاد فقط نمیتونم هضم کنم چرا تا حالا ازدواج نکرده حالا میخواد با این تفاوت سنی ازدواج ...

تا حالا بی زن نبوده مطمعنا 

پولم برات عادی میشه دیگه به چشمت نمیاد بعد یک مدت 

اون چیزی که بمونه اخلاق وروحیات حوصله هست که دیگه شور جوانی نداره چون گذرونده این دوران رو ونمیتونه پایه پات باشه حرفا کارات حرکات تو رو مسخره می‌کنه وقبولت نداره 35سالت بسه یک مرد 50سالس

بله مسلما آخه این همه اختلاف سن نسل فرهنگ دیدگاه نسبت به زندگی  مرده دیگه همه کاراش رو کرده تا ...

کلا مثل پسرای امروزی میپوشه حرف میزنه یجورایی خیلی به خودش میرسه.... چرا نمیرن با سن خودشون ازدواج کنن ؟؟

کلا مثل پسرای امروزی میپوشه حرف میزنه یجورایی خیلی به خودش میرسه.... چرا نمیرن با سن خودشون ازدواج ک ...

خوب مگه بده بگن ما اینقد خوبیم داریم پول داریم می ریم زن جوان تر میگیریم 

دختر نباید قبول کنه 

یک دلیل دیگم اینکه میگی لباس مناسب سن نمیپوشه کلا میخواد خودش رو یک سن ویک جور دیگه نشون بده