2777
2789
عنوان

آخه من فدای پسر مهربونم نشم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 63 پست

[QUOTE=340228910]پسرم میدونه گل دوست دارم امروز با پول تو جیبیش میخواست برام گل بخره به زور منصرفش کردم[/QUOTE

قربون دل مهربونش😍🥲

ولی اشتباه کردی باید اجازه میدادی بخره و یاد بگیره انشالله تو زندگی مشترکش با همسرش بکار ببره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=340228910]پسرم میدونه گل دوست دارم امروز با پول تو جیبیش میخواست برام گل بخره به زور منصرفش ک ...

اره واقعا میغهمید دوست داشتن بها داره چقدر بچهای جدید فهمیده ترن ماشالله

خونه ی ما زیاد بزرگ نیست که میز غذا خوری بزارم همیشه تکیه میدم غذا میخورم پسرم گفت بزرگ شم میز غذا خوری میخرم به زنم میگم غذا هم میپزه شما بیایید بخورید راحت پات درد نمیگیره دیگه. دلم خواست قورتش بدم ۸ سالشه🥰❤️

از مهربونی های خودم برا مامانم بگم

بابام رفته بود مسافرت بعد تبلیغ تلویزیون آبمیوه با طمع انبه نشون داد مامانم گفت وای دلم خواس ساعت ۱۱ شب بود

تو کارتم فک کنم حدودا ۳۰ هزار تومن بود موقعی که از مدرسه برگشتم براش گرفتم مامانم میگف فک نمیکردم توجه کرده باشی

دخترم کلاس اول بود که پسرم بدنیا اومد پسرم خیلی گریه میکرد شب تا صبح مجبور بودم بغلش کنم بعد نمیتونستم غذای خوب درست کنم یا شوهرم از بیرون میخرید یا تخم کرغ میخوردیم،،،،، بعد بازارچه ی خیریه تو مدرسه دخترم بود بهش پول دادم گفتم هر چی میخوای بخر برای خودت ،،، ظهر از فرط خستگی خوابم برده بود یهو دیدم از مدرسه اومده بالای سرم نشسته میگه مامان مامان پاشو غذا گرفتم از بازارچه ی خیریه خودم نخوردم اوردم با هم بخوریم

پسرم وابسته هست و کم پیش یاد بدون من جایی بره دیروز بهش گفتم اعصابم خیلی خورده خسته ام منم دلم میخاد تنها باشم استراحت کنم گفت مامان من ببر خونه خاله شب بیا دنبالم،،،، من گیم گرفت از این درکش آخه هیچ وقت از جانب همسرم اینجور درک نشده بودم

کمرم درد میکنه میادمحکم بغل وبوسم میکنه .بعدبهم میگه حالا خوب شدی ...یه سری هم سرم زده بودم حالم به شدت خراب بود بعدبیچاره پسرم تاسرمم تموم شه گریه میکردپرستارآرومش میکرد من نمیتونستم حرف بزنم...

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
اخه ولش کنی همش میخواد برام یه چیزی بخره دلم نمیاد

میدونم چی میگی من خودمم مثل پسرت بودم ولی اینجا دیگه هوش و ذکاوت مادر رو می‌طلبه هم بهش کادو دادن و محبت بی دلیل یاد بدی هم پسنداز

چند روز پیش سرم درد بود شوهرم کار داشت بیرون گفتم برو کارتو انجام بده گفت اخه سرت درده ،،،،، پسرم ۷ سالشه گفت بابا تو برو من مواظب مامانی هستم،،،،،، دلم آب شد برای اینجور حرف زدنش