2777
2789
عنوان

اگه عروسی بدون بچه دعوت شید میرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 115 پست

اگر دوست و همکارهای خودم یا همسرم دعوت کنند، بدون بچه قابل قبول هست و میریم.  ولی در مورد فامیل، دعوت بدون بچه کار جالبی نیست (مگر اینکه دلیل خاصی داشته باشند).

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بله، میرم

متقابلا مجالسم بچه هاشونو دعوت نمیکنم

البته بعضی مراسم حق دارن بچه ها رو دعوت نکنن. بعضی بچه ها خیلی شلوغن و مجلس رو خراب میکنن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چه اشکالی داره بچتون خونه بمونه با مادربزرگی چیزی؟ مگه عروسی چه خبره که حتما دوست دارید بچتون می ...

بچه های من ۶ و ۸ سالن

ن جایی نمیزارمشون کلا اگه من بیرون کار داشته باشم پیش باباشون یا اگه باباشون کار داشته باشه پیش منن

اگه هردم بخوایم باهم وقت بگذرونیم پیش مادرهمسرم یا عمشون میمونن 

اما عروسی ای ک بچه هام منتظرش باشن اگه دعوت نباشن نمیرم کلا

مگه اینکه عروسی غریبه باشه ک بچه هام پیش عمشون باشه اما عروسی فامیل نزدیک نه واقعا نمیتونم برم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

به مظر من داخل این شرایط بهتره که تالار زمین بازی داشته باشه یه نیم ساعت اول که عروس و دوماد میان بچه ها اگه بخوان باشن بعد بچه ها رو یکی از پرسنل ببره زمین بازی بازی کنن مامانا دلشون نمیمونه تو دست و پا هم نیستن اونجا هم پذیرایی بشه ازشون اهنگ هم بذارن براشون 

من کلا مراسماتی ک قراره بجای اینکه ب بچم خوش بگذره هعی بخوام از اینو اونور جمعش کنم نمیبرشم 

منو همسرم بیشتر دوتایی میریم عروسی و مهمونی بچه هاهم با مامانم میرن خانه بازی هم ب اونا خوش میگذره هم ما 

ولی اگه من با خودم ببرمش فقط قراره بهش بکن نکن بگم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

اگه بچه كوچيك ك بخاد بدو بدو بازي كنه داشتم و كسي هم داشتم بذارمش پيشش اره ميرفتم يعني بخاطر اين نوع دعوت كنسلش نميكردم

ولي اگه كسي نداشتم بذارم پيشش خب نميرفتم

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

ما با بچه هم دعوت بشیم نمیبریم چون اذیت میکنه نمیزاره خودمم چیزی بفهمم

بچه های من تابحال این جور جاها اذیت نکردن اصلا

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

فکر کنم بین ترکا مرسوم باشه آقا و بانو برن  من لرم تا بحال ندیدم همچین جشنی رو

ماهم نداریم 

تو فضای مجازی ازین چیزا میبینم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

اگ مادرا بچه شو نو یکم کنترل میکردن ک تو دست و پای عروس داماد نباشه خیلی بهتر میشد 

همش تو رقص ها 

تو عکس ها 

جلو در ماشین موقع پیاده شدن عروس

جلو دوربین کلی بچه ریخته

فک میکنم کمی ادب 
مام دوتایی میرفتیم کنسرت و سینما ی سری فیلمشو بچه هام تو گوشیم دیدن خیلی ناراحت شدن ک مام دوس داریم ...

بچه هاتون خودشون تفریح مخصوص خودشون ندارن؟

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."
مام دوتایی میرفتیم کنسرت و سینما ی سری فیلمشو بچه هام تو گوشیم دیدن خیلی ناراحت شدن ک مام دوس داریم ...

ببین اکثرا این شرط و نمیزارن ولی کسیم بذاره من مراسمش میرم برامم چیز عجیبی نیست .حالا این همه بچه ها باهامونن یه عروسی نباشن چی میشه.؟

قشنگ معلومه از اونایی هستی که بچه هاش رو ول میکنه وسط سالن با این بهانه که عروسی مال بچه هاست

من بچه ندارم ولی شعوردارم اگه یه روزی بچه دار شدم کنترل‌کنم شمام قشنگ معلومه از اینایی هستی که نه اخلاق دارن نه میدونن عالم بچگی چطوریه تو عروسی خودمم بچه ها شیطنت میکردم برای رقص عروس خواهرشوهرم رو گذاشتم بالا سرشون که نبان وسط همین دیگه انقدر‌ ادا نداره

عروسی یک شبه اسمشم روشه خانه بازی ک نیست داماد جرعت نمیکنه رو سر عروس شاباش بریزه اونایی هم ک گارد دارن مادرای بی مسئولیتی هستن ک بچشونو ول میکنن چند ساعت راحت باشن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد