الان ی تاپیک بودم میگه خواهرم ک عروس بود گفته بود کسی با بچه اومد راه ندید
چرا انقدر بی احترامی واقعا؟؟؟
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
گفتن ک ب مهمون گفتم یا بچتو ببر بزار بیا یا خودتم برو
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
اگه تو چند تا مراسم واقعاهیچ کس نمیرفت خود عروس پرفیسوافاده میموند وشوهرش دفعه بعد کسیاین ادا هارو درنمیاورد عروسی مجلس شادیه مال بچه هاست بزرگا که ذوقی ندارن بچه ذوق عروسی داره حالا کو تو اون فیلمی که میره صدسال بعد نگاش میکنن یه بچه بدوعه
اگه با بچه دعوت شم، بچه مو نمیبرم. ولی اگه بگن بچه نیار، اصلا نمیرم. تو خانواده ی ما چنین فرهنگی و ...
دقیقا ادم ممیکنه بچه رو نبره اما اینکه بگن نیار ی جوریه