2777
2789

من ادمی بودم که کلاس هشتم ریاضیم ۱۰ شد! 

گفتن اگه امسال که نهم ام ریاضیم خوب نشه نمیتونم برم تجربی کلی گریه کردم و تلاش کردم ریاضیم شد ۱۹ معدلم شد ۱۹/۹۳ ! 

ولی بعدا که دیدم میتونم گفتم برم نمونه ولی شرایطش نبود بخونم امتحانای مدرسه و میانترم و.. نزاشت فقط ثبت نام کردم شنیدم میگن هرکی بره نمونه کنکور قبول میشه بقیه نمیتونن😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربطی نداره من خودم تیزهوشانم ولی میگم ربطی نداره کلاس های آنلاین بردار با معلم های معتبر مثل ماز من راضی بودم هر کار گفتن انجام بده تو که معدلت این همه بالا بردی قطعا میتونی قبول میشی نزار بقیه افکارتو خراب کنن ❤️

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )

نگران نباش عزیزم 

من 12 سال مدرسه عادی بودم، قبولم شدم تهش

مهم خودتی

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

امار قبولی نمونه تو کنکور بالاس بخاطر اینکه اولا دانش اموزای درسخون قبول میشن دوما کلاس کنکور براشون میزارن اگر شما هم درسخون باشی و روشهای تست زنیو تمرین کنی حتما قبولی

.

تو مدارس نمونه شاید سطح تدریس بهتر و بالاتر باشه و رقابت بین بچه‌ها بیشتر باشن و سختگیرتر باشن معلم‌ها و صرفا تضمین کننده‌ی قبولی کنکور نیست

بیشترش به خودت بستگی داره چقدر تلاش کنی و جدای مدرسه چقدر امکانات داشته باشی مثلا کتاب تست یه جورایی واجبه داشتنش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم