2777
2789

من حدود ۲۰ سال پیش انجام دادم، خودم شهرستانم، زالوها رو به هزار زحمت از مرکز تب سنتی تهران گرفتم. برای من تاثیری نداشت. تا جایی که میدونم زالو برای جوشهایی خوبه که ناشی از آلودگی و غلظت خون هست.

جوشهای من هورمونی و به خاطر کیست تخمدان بود. چند سال اسیر حجامت و زالو و انواع داروها بودم، هیچ کدوم از دکترهایی که رفتم درست و حسابی و دلسوزانه ریشه یابی نکردن. بعد از اینکه کل صورتم داغون شد فهمیدم از کیست بوده و با چند بسته قرص ال دی ساده و ارزون جوشهام خوب شد ولی جاشون موند.

جای جوشها به مرور کمرنگتر میشه ولی اسکار جوش متاسفانه با افزایش سن و کم شدت خاصیت ارتجاعی پوست بیشتر معلوم میشه.

خواهرانه بهت توصیه میکنم اشتباه من رو تکرار نکن و برای از بین بردن جای جوشها از لایه برادرهای قوی استفاده نکن چون مشکلت رو ده برابر میکنه.

پیش هر دکتری نرو،از آرایشگرها کمک نگیر، پیش یک دکتر واقعا خوب و کاربلد و شریف برو تا کمکت بکنه.

من حدود ۲۰ سال پیش انجام دادم، خودم شهرستانم، زالوها رو به هزار زحمت از مرکز تب سنتی تهران گرفتم. بر ...

اره عزیزم ازمایشو و سونوگرافی هم دادم مشکل هورمونی نیست بیشتر از کبدمه پیش چند تا دکتر خیلی خوب هم رفتم ولی باید مزونیدلینگ و اینا کنم که میگن برمیگرده خیلی پیدا نیست ولی خودم حساسم 🤦‍♀️🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حدود ۲۰ سال پیش انجام دادم، خودم شهرستانم، زالوها رو به هزار زحمت از مرکز تب سنتی تهران گرفتم. بر ...

ببخشید فقط با قرص ال دی؟

همراش قرصی دیگه مصرف نکردید؟ و اینکه چند وقت استفاده کردید؟

ببخشید فقط با قرص ال دی؟همراش قرصی دیگه مصرف نکردید؟ و اینکه چند وقت استفاده کردید؟

اول برید دکتر و سونوگرافی ،مطمئن بشید که کیست دارید، اگر کیست باشه خود دکتر هم ال دی تجویز می کنه، جوشتون هم اگراز کیست باشه با رفع کیست اونم رفع میشه.

قبل اینکه بفهمم جوشام از کیسته، کلی روش درمانی و قرص رو امتحان کردم و جوشام خوب نشدن ولی بعد اینکه فهمیدیم از کیسته، با همون ال دی هم کیست و هم جوشام رفع شد.

نزدیک یک سال استفاده کردم، البته زمان مصرف بستگی به اندازه ی کیست داره، تا وقتی کیست کامل از بین بره باید استفاده بشه.