2777
2789

ازساعت دو ازسرکاردرامده دیرکرده گفتم کجایی میگه جایی کاردارم.تاساعت هشت ونیم اومده با یه وضعی م..س...ت و حال خراب...رسید و رفت خابیدگفت حالم بهم میخوره...

به اینجورمردا چی بایدگفت؟باذوق شام بپزچایی بزار ارایش کن اصلا ندید مارا...

خواهرانه بگین چه رفتاری داشته باشم 

خودت آبکی اینا میخوری؟!

اگه اره بگو من غریبم چرا نمیای خونه یا منو باخودت نمیبری حداقل هرجامیره توروهم باخودش ببره

اگه نه یکی دوروز سرسنگین باش چیزی گفت بگو بهم بی احترامی میکنی من منتظرت میمونم اونوقت تو اینجوری میای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت آبکی اینا میخوری؟! اگه اره بگو من غریبم چرا نمیای خونه یا منو باخودت نمیبری حداقل هرجامیره تور ...

نه عزیزم من اهل اینچیزا نیستم..حرصم ازاینه یروز خونس و زودتر میاد رفته تا بوق شب مست وپاتیل میاد

یعنی چی

ینی منتظر همسرت برای بودنش و حضورش نباش 

به چشم پله ترقی بهش نگاه کن 

سرمایه زندگیت کن 

ادامه تحصیل بده ، کلاس موسیقی برو، ورزش رو جدی پیگیری کن ، کلی کلاس های اموزشی علمی هنری هست 

زبانت رو تقویت کن 

درامد زا شو ، اینقدر سرت شلوغ میشه 

که وقت انتظار نخواهی داشت 

میشی یه زن موفق مستقل 

بعد شوهرت ترس میگیره همچین زن موفقی ولش کنه 

زرنگ باش و بالا برووووو

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

چی بگم ،این آدما کاری میکنن آدم نمیدونه ازشون دفاع کنه،خواب بیا بشین تو خونه خودت بخور ،بکش تا سیر بشی

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن