2777
2789
جاریه من بعد از زایمان چربی‌های قسمت شکم و پهلوشو کامل درآورد خودش گفت  تزریق کرده توی صورت و ب ...

اسم دکترشون رو لطفا میشه بهم بگین ؟

یا ازشون بپرسین مرسی گلم 🩷🙏

اسم دکترشون رو لطفا میشه بهم بگین ؟ یا ازشون بپرسین مرسی گلم 🩷🙏

شرمنده قطع ارتباطیم😅

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط گونه رو میخوام از چه نطر غیر طبیعیه  به نطر من برا صورتی که به شدت لاغر خوبه یکم جون میگره ...

میزنی کم بزن بعضیا خیلییی زیاد میزنن

انگار دوتا توپ گذاشتن تو گونشون

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

جاریه من بعد از زایمان چربی‌های قسمت شکم و پهلوشو کامل درآورد خودش گفت  تزریق کرده توی صورت و ب ...

منم یکی میشناسم از لولو به هلو تبدیل شده 

ولی نیگه اسم دکترشو😒😵‍💫

منم یکی میشناسم از لولو به هلو تبدیل شده  ولی نیگه اسم دکترشو😒😵‍💫

بیشتریا نمیگن. اینم شوهرش لو داد وگرنه اصلا نمیگفت

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
میشه اسم دکترشدن برام بپرسین لطفاا 

ای بابا 🤦🏻‍♀️

میخوای بیا اول آشتیمون بده شاید بهانه ای شدی برا آشتی کنون😂😂😂

نه بابا اکثرا میگن اینا دیگه خیلی عقده این تزریق چربی به اون تابلو ای این اسم دکترشو نمیگه 

اینایی که من باهاشون طرفم اوضاعشون خیلی خرابه. اسیر شدیم از دستشون خواهر😮‍💨

یعنی هیچی نموند؟ چه مدت موندگار بود براشون ؟چربی رو از کجاشون کشیدن  چقدر هزیته کردن گلم

حدود ۱ سال موند 

ولی هی کم میشد یعنی بعد یه سال دیگه هیچی نموند

چون چربی بدنش کم بود نتونست ترمیم کنه و خودشم گفت به دردش نمی ارزه

از ران چربی کشیدن

یه سال قبل کرونا حدود ۱۷ تومن

حدود ۱ سال موند  ولی هی کم میشد یعنی بعد یه سال دیگه هیچی نموند چون چربی بدنش کم بود نتونست ت ...

یا خدا الان یعنی ۵۰ میلیون شده 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 اسم دکترشون میگی