2777
2789

سلام دوستان. دارم به سختی تایپ میکنم از بس روحیه ی داغونی دارم. هیچ کسی هم ندارم که باهاش صحبت کنم و راهنمایی بگیرم ازش. من و همسرم عاشقانه ازدواج کردیم حدود دوازده سال پیش، قبل ازدواج من دختری شاغل و فعال و شاد و پرانرژی بودم . و حال خوبی داشتم. متاسفانه تو این سالها چند تا اشتباه کردم. دو تا شغل خوب داشتم که با سهل انگاری از دستشون دادم. یعنی خودم اومدم بیرون از اون کارها که اعتراف میکنم که اشتباه کردم. دو تا بچه دارم ۸ ساله و ۲ ساله. 

ی مدتی تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدم که به خاطر شرایط زندگیم و لینکه پسرم ۴ ماهش بود نتونستم بخونم. البته فوق لیسانس هستم. میخواستم دوباره شروع کنم از اول خوندن برای دندون . که نشد

همسرم مرد آرومی هست و خونسرد. تو شهر کوچیک زندگی میکنم که خیلی خیلی دلم میگیره. 

شوهرم اصلا کاری بهم نداره و پیشرفت من و دردهای من اصلا براش مهم نیست و آدمی خنثی هست 

الان مدتی هست که حالم بده

احساس میکنم تو ی زندان نامرُیی هستم

احساس میکنم اشتباه کردم تو انتخابم.

من دلم میخواست همسرم حامی باشه

دلگرم کنه، حمایتم کنه

اما هیچ هیچ

تازه دلمم خالی میکنه

یک آدم ترسویی شدم 

اصلا خودم رو نمیشناسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشین زندگیتو کن و بچه هاتون بزرگ کن عزیزم 

خوشی نزنه زیر دلت همه زندگی ها کم و کاستی داره 🤦🤦🤦

جدا شدن بدتر میشه با دو تا بچه و وضعیت الان مملکت 

بچه هات گناه دارن به اونا هم فکر کن 😔😔😔

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

واسه خودت پیشرقت کن.کم پیش میادشوهر ب پیشرفت زنش ارزش قائل شه.هروقت مانع پیشرفتت البته پیشرفت عقلانیت شد اونوقت راجبش حرف بزن.اگه دیدی خنثاس راه خودت روبرو.ولی صرفا بخاطر شهرکوچیک و دلگیربودنش و خنثی بودنش جدانش.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

تمام این سالها درجا زدم. کار خاصی نکردم

در آستانه ۴۰ سالگی هستم و حالم خیلی بده

مدام با همسرم دعوا و بحث داریم.

آدم پولداری هم نیست که بگم با پولش خوش باشم. نمیدونم چه کنم حالم بده

الان مدتی هست که حالم بده احساس میکنم تو ی زندان نامرُیی هستم احساس میکنم اشتباه کردم تو انتخابم. ...

عزیزم خواسته هاتو به همسرت بگو 

باهاش حرف بزن توقعاتتو بگو بهش مشکلتون رو حل کنید نه اینکه به جای حل مشکل بخوای  صورت مسئله رو بخوای کلا پاک کنی 😉

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
جدایی الا با دوتا بچه دلیل خیلی محکمی هم برا جداییت نداری مثلا معتاد یا زن باز.دست بزن 

کاشکی اینا رو داشت. حداقل تکلیفم مشخص بود

به من میگه تو باید بری روانپزشک! 

در صورتی که من به تنهایی حالم خوبه

داره به من برچسب میزنه

جوونی ام الکی رفت 

آدم خودشیفته ای هست

تمام این سالها درجا زدم. کار خاصی نکردم در آستانه ۴۰ سالگی هستم و حالم خیلی بده مدام با همسرم دعوا ...

الان تواین اقتصاد همه همینن.الان یادت اومد ادامه تحصیل بدی.بچه هات بچه ی طلاق بشن افسرده بشن مهمه یا شاعل بشی.ارشد داریم‌بیکار دوستم بیکاره میگه کارنیس.طلاق بگیری‌ک‌بدبهت بشی

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
تمام این سالها درجا زدم. کار خاصی نکردم در آستانه ۴۰ سالگی هستم و حالم خیلی بده مدام با همسرم دعوا ...

منم دقیقا تو شرایط شماس همسرم اصلا پشتم نیست تشویق نمیکنه کلا گفت نمی‌خواد بخونی دانشگاه نصفه موند

فقط فرقش اینه من هر پولی چیزی دستم میاد بدهیاشو میدم 

دیگه بریدم 

همون خنثی خوبه نمیذاشت خوب بود ؟؟

فکر میکنی بخدا...

البته اینم بگم رفیق باز هم هست. برای من و بچه ها وقت نمیذاره.  در واقع اولویت آخر هستیم . 

و هررر شب باید بره به خانواده اش سر بزنه. اصلا احساس میکنم مت رو خانواده خودش نمیدونخ