2777
2789

مامانم با دوستاش رفته بیرون اینم از فرصت استفاده کرد و نرفت سرکار

خونه رو به گند کشیده، لباس و جوراباش هر کدوم یه طرفه مدام چایی و میوه میخوره و بالای بیست بار رفته دستشویی و خلط می‌کنه🤮 حالم از خودش و کاراش بهم میخوره 

یه ساعت پیش عصرونه خورده بود الان داره شام میخوره

تازه ظرفارو شسته بودم، خونه رو مرتب کرده بودم😭

صدای تلویزیونم زیاده نمی‌ذاره درس بخونم بهش میگم کم کن بعد یه ربع دوباره زیاد می‌کنه 

فضای خونه خیلی سنگینه متنفرم از این وضعیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خونه ای ک‌توش نفس میکشی و توش ارامش نسبی و رفاه نسبی داری مال باباته اون پولایی ک خرج میکنی از بالا باباته 

حتی وسایل درس خوندنتم بابات فراهم کرده چطور میتونی راجب کسی ک اگ دور ازجون سایش بالا سرت نبود الان هیوکدوم از این رفاه هارو نداشتی اینجور حرف بزنی؟ 

بابات کلی زحمت میکشه تا تو یکم ارامش داسته باشی حالا تو بخاطر چارتا ظرف ک بابای بیچاره کثیف کرده یا سروصداش داری اینجور میگی!؟ 

اون چندین ساله صبا پامیشه از خابش میزنه میره سرکار برای تو برای خرج تو حالا تو یبار ظرف شستی منت میزاری؟ دلت میاد؟(:

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
اون خونه ای ک‌توش نفس میکشی و توش ارامش نسبی و رفاه نسبی داری مال باباته اون پولایی ک خرج میکنی از ب ...

یروز از بین اینهمه مدت ک سرکار رفته مرخصی گرفته مونده خونه تو باید اینطور بگی؟ من کار کردنتم بزاری؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
در مورد چیزی که نمیدونی قضاوت نکن

بابات تاحالا زدتت مگ!

چرا آخه؟ من بابامو خیلی دوست دارم

گفتم که بدترین خاطرات زندگیم رو رقم زده 

از کتک زدن زن و بچه و خیانت های فراوان به مادرم بگیر تا پول ندادن و آواره کردن بچه هاش 

هیچوقت اون روزا رو فراموش نمیکنم

بابات تاحالا زدتت مگ!

خودت چی فکر می‌کنی؟!

فکر می‌کنی بی دلیل ازش بدم میاد؟! من کجا در مورد رفاه و آرامش نسبی حرف زدم که اینو میگی؟!

کل بچگی و نوجوونی من و خواهر برادرام بخاطر کتک و خیانت و پول خرج کردنای این مثلا پدر برای زنای هرزه و خیابونی نابود شد

خودت چی فکر می‌کنی؟! فکر می‌کنی بی دلیل ازش بدم میاد؟! من کجا در مورد رفاه و آرامش نسبی حرف زدم که ...

الهی بگردمت عزیزدلم🥺🥺🥺حق داری😔متاسفمم🥺

بیا بغلم🙂🫂

خودت چی فکر می‌کنی؟! فکر می‌کنی بی دلیل ازش بدم میاد؟! من کجا در مورد رفاه و آرامش نسبی حرف زدم که ...

تا حدی تاپیکای اولتو خوندم فک کردم بابات خوبه رفاه داری شرمنده

تا حدی تاپیکای اولتو خوندم فک کردم بابات خوبه رفاه داری شرمنده

وضعیت خوبه ولی به زور پول میده

سنش زیاده، یه مدت معتاد شد و از ریخت و قیافه افتاد ولی بازم با زنای هرزه هست