2777
2789
عنوان

دو راهی انتخاب

149 بازدید | 3 پست

دوستان سلام لطفا هر کی میتونه کمک کنه بتوننم تصمیم بگیرم
37سالمه
 با پسری حدود 7سال درارتباطم همکلاسیم بود چون شغل نداشت همینطور ادامه دادیم تااینکه 6 ماهه کارمنده من کلا از ازدواج فراری هستم  یعنی. بیشتر میترسم چون بنظرم راه بازگشت نداره و طاقت و حوصله دردسراشو ندارم
 اما از 12سال قبل با پسری توی مجازی اشنا شدم گاهی حرف میزدیم تااینکه ازدواج کرد و سر دو سال به اختلاف خوردن و الان هفت ساله در گیر مهریه هس یعنی زنش نیس ولی طلاق نداده دلم پیش این یکیه بااینکه همو ندیدیم و تلفنی حرف نمیزنیم 
 الان چیکار کنم؟ نمیدونم کار درست کدومه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا برام راحت نیست؟

چون از دومی که ندیدی برای خودت یه بت یا یه شاهزاده سوار بر اسب ساختی ..احتمالا هم داره با مظلوم نمایی ازت ترحم میگیره ...بعدشم میتونس طلاق بده ولی خودش نداده پس گرگی واسه خودش ..میخواد زنش مهریشو ببخشه تا طلاقش بده