2777
2789
عنوان

باز شدن بخیه سزارین

88 بازدید | 10 پست

۱۵ روزه زایمان کردم،

بچه ام همون شبی که مرخص شدم رفت nicu و مجبور شدم سه چهار روز پیشش بمونم تو بیمارستان🥺

بعدم اومدم خونه و با یه بچه ۴ ساله و هزارتا کار...

الان یه گوشه از بخیه سزارینم باز شده...

کمکی هم ندارم

خیلی حالم بده

حال روحیم

حال جسمیم که ضعف شدید میکنم

پسر کوچولوی ۴ سالمم خیلی حسودی میکنه

کارای نوزاد جدید هم که تمومی نداره

پختن شام و ناهار...

خدایا کمکم کن😭

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم بخیم باز شد رفتم دکتر دارو داد و استراحت کردم خوب شد استراحت خیلی مهمه

استراحت انگار حروم شده به من

اصلا نفهمیدم چطوری زایمان کردم چطوری سرپا شدم

هر روز گریه میکنم

خدا فقط به حالِ این روزام رحم کنه❤️‍🩹

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

منم تا اومدم خونه فرداش دوباره رفتیم بیمارستان 

از نظر جسمی ضعیف 

حال روحیم خیلی بد

۵ روز شب و روز کنار بچه بودم یکساعت نخوابیدم 

روزهای بدی بود 

خدا دیگه اونروزا رو نیاره 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
چیزی نیست که عزیزم برو دکتر برات درستش میکنه

تا یک شنبه دکترم نیست 

😭

منم تا اومدم خونه فرداش دوباره رفتیم بیمارستان  از نظر جسمی ضعیف  حال روحیم خیلی بد ۵ ر ...

خدا رحم کنه بهم...بگذره فقط

خدا کمکت کنه عزیزم درکت میکنم پاقدم نی نی خیر باشه سعی کن بیشتر ب بچه چهارساله محبت کنی  درم ...

ممنونم عزیزجان

انگار رشته زندگی از دستم در رفته...

استراحت انگار حروم شده به من اصلا نفهمیدم چطوری زایمان کردم چطوری سرپا شدم هر روز گریه میکنم خدا ...

منم خیلی گریه میکردم 

بعد گذشت ۵۰ روز الان ی مقدار بهترم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم