2777
2789

چکاپ سالیانه دادم آنزیمم  بالا یود یدونه۵۷ یدونه ۱۳۳

رفتم دکتر فوق تخصص گوارش آزمایش تخصصی کبد نوشت ۱۰-۱۲ تاشو-مثل هپاتیتb وc و hiv و چندتای دیگه

همه منفی شد ولی آزمایش مجدد باز آنزیم بالا زد😔

سونوم نشون داد شکر خدا کبدم و کلیه و صفرا و طهالم سالم

حتی چرب هم نبود

کلی خرج کردم دلیل پیدا نشد

علائم فقط خستگی دارم

چاق نیستم یکم شکم دارم

حالا چیکار کنم😔لطفا راهنماییم کنید

برای سلامتی مادرم که دلخوشیمه یک صلوات بفرست🥹بهترینها برای شما💖

۱۳۳ ک خیلی بالاس من یکیش ۳۷ اون یکی ۳۳ ولی کبدم یکم چربه

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
۱۳۳ ک خیلی بالاس من یکیش ۳۷ اون یکی ۳۳ ولی کبدم یکم چربه

من دو دفعه سونو دادم بدون مشکل

دیگه چیکار کنم چه آزمایشی بدم بفهمم دلیلش رو😔

دکتر فوق تخصص هم رفتم چرا تشخیص نداد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو دفعه سونو دادم بدون مشکل دیگه چیکار کنم چه آزمایشی بدم بفهمم دلیلش رو😔 دکتر فوق تخصص هم رفت ...

اگ ازمایشت و سنو  خوب بوده ک جای نگرانی نیست داروی خاصی مصرف نمیکنی؟ 

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
اگ ازمایشت و سنو  خوب بوده ک جای نگرانی نیست داروی خاصی مصرف نمیکنی؟

الان نه اما چند ماه پیش یه یک ماه بخاطر سقط دارو مصرف کردم زیر نظر دکتر تو مطب عم سقط کردم 

الان نه اما چند ماه پیش یه یک ماه بخاطر سقط دارو مصرف کردم زیر نظر دکتر تو مطب عم سقط کردم 

یک ماه دارو مصرف کردنم زیاده شاید از عوارض اونه هنوز تو بدنت مونده اگه خیلی نگرانی یه دکتر دیگه برو 

یک ماه دارو مصرف کردنم زیاده شاید از عوارض اونه هنوز تو بدنت مونده اگه خیلی نگرانی یه دکتر دیگه برو& ...

باشه ممنون

مهم آزمایشه که همه چیز منفی و نرمال بجز آنزیم

باید دلیل داشته باشه

حالا ماه دیگه باز تکرار میکنم توکل بخد

عزیزم برو طب سنتی 

دکترم میگه این گیاها ممکنه بیشتر آسیب بزنه

چون بدون استاندارد تهیه میکنن و همشون قارچ و باکتری و سم دارن