2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم حق دخالت داشت؟

289 بازدید | 6 پست

دیشب اونا اومدن خونمون و امروز بهم پیام داده....ماجرا اینه من از وقتی بچه دومم دنیا اومده شبا تو اتاق بچه ها میخوابم با دخترم و پسرم رو تخت ما تو اتاق خواب من با همسرم میخوابه(اختلاف سن بچه هام کمه و شبها که به نوزاد رسیدگی میکردم ده بار بیدار میشد نمیخواستم پسرم بدخواب بشه و تو این تایم پسرم هم به پدرش وابسته شد و نمیخواست جدا بشه ازش) ولی این موضوع اصلااااا هیچ مشکلی تو روابط من و همسرم ایجاد نکرده حالا امسال قصد دارم پسرمو بفرستم پیش دبستانی و دخترم که داره دو ساله میشه رو از شیر بگیرم و کم کم عادتشون بدم بدون ترس و بدون نیاز به ما تو اتاق خودشون باشن؛بعد اینم خانم که این موضوع رو دیشب فهمید بلند شده کلی برا من متن روانشناسانه جداگونه و مذهبی و شرعی جداگونه و نصیحت های خودش جداگونه فرستاده برام....خودش بارداره و تجربه من رو نداره منم تا بچه اولم رو داشتم سه تایی رو سه تخت میخوابیدیم.از حرفاش کمی دلگیر شدم گفت به آرامش روحی برادرم اهمیت نمیدی

پسرم۴ سال و۸ ماهشه و من تا۵ سالگی گذاشتم آزاد باشه پیش پدرش باشه بعد حریم خصوصی رو بش توضیح میدم و جداش میکنم؛بعضیا میگفتن خب همه یه جا بخوابین ولی شرایطش نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی واضح و مودبانه بگو .

این یک مسئله شخصی و خصوصی بی زن و شوهر منم دوست ندارم راجع زندگی خصوصیم پیش کسی حرف بزنم .

یاهم توهم براش  چن تا متن دخالت نکردن در زندگی دیگران بفرست اگه شعور داشته باشه میفهمه