2777
2789
عنوان

نژادپرستی

150 بازدید | 13 پست

تو تاپیک خانمی بودم که گفتن همسرشون شبیه افغان ها هستن....

یاد بچگی خودم افتادم

مادرم از خاوری های مشهدهست و پدرم فارس 

من بیشتر به پدرم رفتم...شاید کمی چشمام پف داشته باشه اما متوجه نمیشن که....

وقتی مدرسه میرفتم دوران دبستان و راهنمایی،، بچه ها مامانمو میدیدن مسخرم میکردن میگفتن مامانت  بربریه  خون مغولهای وحشی دارین یا میگفتن مامانت افغانیه ایرانی نیستین این کشور مال شما نیست... بدرفتاری میکردن 

منم میتونستم مسخرشون کنم اوناهم بی عیب نبودن اما اینکارو نمیکردم

همه اینا تو دلم جمع شده بود💔 

امیدوارم دیگه به همچین ادمایی برنخورم

مثل یکی از خاله هام که شوهرش مدام مسخرش میکنه .....

مثلا مگه مامانم و خانوادش گناه کرده بودن چشماشون بادومی شده؟ مگه مخلوق خدا نیستن؟ 

فقط نوع آفرینششون این بوده چرا باید مسخره بشن؟

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلداریه😂

اره مطمئن باش

من خودم تو این سایت کم نژاد پرستی ندیدم 

کلا ایرانی جماعت نژاد پرستن حتی اقوام داخل ایران هم خودشونو برتر از قوم دیگه میدونن🙁

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
چشم بادومی تا وقتی که طرف  افغانی نباشه از نظرم موردی نداره  خیلیم خوبه

تو همین نی نی سایت امروز گفتن خاوری های مشهد چشم بادومی ها درواقع افغانیای شناسنامه دار هستن

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
چشم بادومی تا وقتی که طرف  افغانی نباشه از نظرم موردی نداره  خیلیم خوبه

افغانی بودن مگه چیه😐

اونام انسانن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
تو همین نی نی سایت امروز گفتن خاوری های مشهد چشم بادومی ها درواقع افغانیای شناسنامه دار هستن

بیخیال بابا 

خودت که میدونی نیستی 

خودمم جز کساییم‌ که از افغانی ها حالم بهم میخوره 

اما مشهدی ها هم وطنمون‌ هستن

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍

همه رو بالاخره یه جوری مسخره میکنن کسی که مریض باشه یه جا نژاد یه جا هیکل یه جا ثروت.من لاغربودم تا بچگی کلی مسخرم‌میکردن.مثل خواهرم قشنگ‌نیستم یه جور دیگه.الانم که خدا صلاح دونسته وضع مالیم از دور بریام پایبن تره یه جور دیگه  .بدل نگیر 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

همه رو بالاخره یه جوری مسخره میکنن کسی که مریص باشه یه جا نژاد یه جا هیکل یه جا ثروت.من لاعر بودم تا ...

💔💔

اره مطمئن باش من خودم تو این سایت کم نژاد پرستی ندیدم  کلا ایرانی جماعت نژاد پرستن حتی اقوام ...

عزیرم خووتم ایرانی هستی همه کشورا یه جور نژاد پرستن.خود افغانها هم کم دشمن نیستن با وطنت کم مسخره نمیکنن.دیگه از اونور بوم نیفتید.به خونتون تشنه هستن از بالا رده تا پایین ردشون.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

از نظر من نیستن 

از نظر حقوق مدنی شمام انسان نیستید