2777
2789
عنوان

آبروی یه بنده خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 23 پست
فکر نکنم کسی اندازه من تو این چند وقت با خدا هر ثانیه حرف زده.خیلی حرفا و قولا به خدا دادم اما بازم ...

عزیزم خدا رحیمه بزرگه فقط بهش توکل کن خودش درستش میکنه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

عزیزم کی از خدای مهربون مطمن تر و مهربون تر؟ این حسو از دست نده منم قبلا توبه کردم و خدا شد تموم دن ...

تورو خدا من چکار کنم من حتی دستشویی ام میرم با خدا حرف میزنم تو هر لحظه هر ثانیه باهاش حرف میزنم از تموم کاری بد گذشته فاصله گرفتم و بی حجاب بودم اما به عشق خدا که اون بالا سر هم کسی هست نگات میکنه باحجاب شدم و رو توبه ام موندم الان خیلی از گناهای گذشتم پشیمونم.و از اون آدما که میخواستن آبرومو ببرن و گفت گذشت کردم ازت باز میترسم دوباره آبرومو ببرن 😭😭😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یه روزی بشه منم این فکرا ودردا تموم شه 😭😭

ان شاءالله🥰💚 هیچ کس بی مشکل نیست میگن اون مشکلاتی که تو رو به خدا نزدیک تر میکنه امتحانه اونایی که تو رو از خدا دور میکنه جزا اعمال هست

منم سالهاست خواسته ای دارم ولی هنوز منتظرم

ترست کار شیطونه بهش بها نده

حامله ام هستم از اولش هرثانیه با استرس گذشته نمیدونم چی به سرم میاد هر لحظه یه جور فکر به سرم میاد دارم روانی میشم 😭😭😭😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
مطمئن بااااااااش همه ی عالم بخوان بهت  اسیب برسونن خدا محاله بذاره به قول معروف  به مو م ...

آجی من باردارم تورو به ابروی حضرت زهرا برامن دعا کن هر لحظه هر ثانیه ام با استرس میگذره دلم برا ادن بچه میسوزه دارم با گریه مینویسم هر لحظه یه فکر میکنم روانی شدم میگم نکنه اینجوری بشه آونجوری بشه آبروم بره 😭😭😭 برام دعا کن بگو این مادر باردار و ببخش و نزار هیچکس آبروی خودشو خوانوادش و ببره ۰😭

ان شاءالله🥰💚 هیچ کس بی مشکل نیست میگن اون مشکلاتی که تو رو به خدا نزدیک تر میکنه امتحانه اونایی که ...

ایشالا بحق الله گره از مشکلات همه باز کنه.دست منم رها نکنه..

آجی من باردارم تورو به ابروی حضرت زهرا برامن دعا کن هر لحظه هر ثانیه ام با استرس میگذره دلم برا ادن ...

قربونت برم آروم باش این ناآرومیت کار شیطونه 

یقین داشته باش به حرمت اون طفل معصومی که

تو شکمته خدا مراقبته و محاله بذاره کسی بهت 

اسیب برسونه 

افکتر منفیو از خودت دور کن چون کار شیطونه 

هروقت فکر منفی اومد سراغت ذکر لاحول و لا قوه الا

بالله العلی العظیم رو زیاااااد تکرار کن به معنی

ذکر دقت کن یعنی هیچ حرکت و هیچ نیرویی 

نیست مگر به اجازه ی خداوند متعال 

دلتو قرص کن به دستهای قدرتمند خدا

گلم نمیخوام ناراحتت کنم اما من برای کار نکرده برای یه سوتفاهم برای خندیدن و مسخره کردن آبرومو بردن ...

عزیزم متوسل شو منم شرایط تو رو دارم ابرو و حیثیتم رو از دست دادم و هر روز دارم متوسل میشم شیش ساله گذشته ولی من ناامید نمیشم و بازم متوسل میشم بزن تو اینترنت کلیپ حاجت گرفتن از حضرت عباس رو گوش بده خیلی واسه ابرو موثر هست میگن حضرت عباس خیلی رو ابرو حساس هست و هر روز متوسل شو شاید فرجی شد من ک شیش ساله خدا جوابم رو نمیده و نداده ولی هنوز نا امید نمیشم هنوز ب خدا امید دارم تو اینترنت خوندم یه نفر نوشته بود در مقطعی از زندگیم آبرویم کاملا ریخت و با ارتباط خوب با خدا آبروی لگد مال شده ام برگشت پس توسل رو رها نکن حتی اگر خدا هیچ جوابی بهت نده 

تورو خدا من چکار کنم من حتی دستشویی ام میرم با خدا حرف میزنم تو هر لحظه هر ثانیه باهاش حرف میزنم از ...

حتی اگر فک میکنی خدا حاجتت رو نمیده بازم توسل رو رها نکن شاید خدا بخواد دیر جوابت رو بده