2777
2789
عنوان

آبروی یه بنده خدا

328 بازدید | 23 پست

بچه ها خدا میتونه کاری کنه در هر شرایطی نزاره آدما آبروی یه بنده خدا رو ببرن که ۷ ماهه توبه کرده و هر روز به خدا التماس کرده بابت آبروش...

این نوشته که از طرف خدا گفته چقد میتونه تو این مشکل من درست باشه

(به بندگانم بگو اگر کسی از بندگانم با نیت خالص به من پناه اورد از کارش چاره جویی کنم اگرچه تمام اهل اسمان و زمین علیه او باشند)

میشه دلمو قرص کنید خیلی حالم بده 🥺

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی برمیگردی به اغوش خدا 

وقتی اونچه که ازت خواسته رو انجام میدی و 

ترک میکنی اونچه که گفته باید ترک کنی

دیگه همه جوره هواتو داره خیالت رااااااحت محاله بذاره

کسی بهت اسیب برسونه غیرممکنه 

شک نداشته باش اگر بهش پناه ببری نا امید بر نمیگردی  تجربه داشتم که میگم

فکر نکنم کسی اندازه من تو این چند وقت با خدا هر ثانیه حرف زده.خیلی حرفا و قولا به خدا دادم اما بازم میترسم 

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
وقتی برمیگردی به اغوش خدا  وقتی اونچه که ازت خواسته رو انجام میدی و  ترک میکنی اونچه که ...

آبجی مطمئن باشم نمیزاره آبرومو ببرن این آدما که خیلی اذیتم کردن😭😭

گلم نمیخوام ناراحتت کنم اما من برای کار نکرده برای یه سوتفاهم  برای خندیدن و مسخره کردن آبرومو بردن به ناحق جوری که دو ساله افسردگی گرفتم خدا دید و کاری نکرد اون ها هم خوش و خرم دارن میچرخن و من هر موقع یادم میاد اشکام سرازیر میشه الان دو ساله گذشته 

گلم نمیخوام ناراحتت کنم اما من برای کار نکرده برای یه سوتفاهم  برای خندیدن و مسخره کردن آبرومو ...

میدونم خیلی برات ناراحت شدم خیلی سخته 

عزیزم کی از خدای مهربون مطمن تر و مهربون تر؟

این حسو از دست نده منم قبلا توبه کردم و خدا شد تموم دنیام فقط خدارو جلو چشمم میدیم اما بعدش یه اتفاقاتی افتاد که کم کم از این خدای مهربونم فاصله گرفتم و الان توی همین روز منو به حدی رسونده که یعنی چی با خودت فکر کردی من بزرگمممم مننن منننم که بزرگ ترینم و میتونم گره از مشکلاتت باز کنم ای بنده آیا چشم بینا نداری ببینی چطور تونستی یکی دیگه رو تو چشمت ببینی که غیر از منه چطور منو یادت رفتههه از دیشب دارم گریه میکنم 

کاش برگردم به همون خدای مهربونم اما راه برگشت رو گم کردم خیلی حیرون و سرگردونم توروخدا توبه کردی از خدا فاصله نگیر

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
هربار با دل شکسته پنهونی رفتم سراغش دردامو گفتم نجاتم داده

میشه یه روزی بشه منم این فکرا ودردا تموم شه 😭😭

آبجی مطمئن باشم نمیزاره آبرومو ببرن این آدما که خیلی اذیتم کردن😭😭

مطمئن بااااااااش همه ی عالم بخوان بهت 

اسیب برسونن خدا محاله بذاره

به قول معروف  به مو میرسه ولی پاره نمیشه

تمام ناامیدی ها.. حال بدها..شک و تردیدها ..نمیشه ها..

همشون از طرف شیطونن اصلا توجه نکن 

زیاد استغفار کن و یقین داشته باش تا زمانیکه دستت 

تو دستهای مهربون و قدرتمند خداست محاله کسی

بهت اسیب برسونه غیر ممکنه