2777
2789
عنوان

بارداری با وجود خوردن قرص اورژانسی

1350 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من باردارم 🤣🤣

فقط یبار رابطه بدون محافظت داشتم فرداش قرص اورژانسی خوردم ولی نگرفته و الان باردارم

میخوام بدونم این قرص اثری هم روبچم داره خطری چیزی؟

و اینکه این مدت یدونه قرص نوافن هم خوردم نمیدونستم حاملم اینم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قرص فقط روی تخمک گذاری اثر داره و اگ انجام شده باشه و لقاح صورت گرفته باشه اثری نداره ، اصلا خاصیتی جز این نداره ک بخواد رو جنین اثر بذاره نگران نباش

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بسلااااامتی،هدیه خدا مبارکت

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫