2777
2789
عنوان

یه جواب قطعی به من میدین

74 بازدید | 6 پست

مهریه ک بخان صحبت کنن چیزی تو دس من هس ک نزارم چیزی خراب شه منظورم تعداد مهریه من میتونم چیزی بگم تعیین کنم 😂😂؟؟؟ تورو خدا وای 

مگه اینکه بگن خودتون دوتا توافق کنید یا قبلا به خانواده بگی چقدر خودم دوست دارم مهریم باشه

وای میخان از عمد زیاد بگن همه چی خراب شه 😭😭😭چیکار کنم تو جمع نمیتونم بگم من مهریه برام مهم نیس هر چقد خودم بخام تعیین میکنم وای چ کنم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای میخان از عمد زیاد بگن همه چی خراب شه 😭😭😭چیکار کنم تو جمع نمیتونم بگم من مهریه برام مهم نیس هر ...

اگه دو پسرته بگو به خانوادش بگه که خودمون دوتا میخوایم توافق کنیم وگرنه قیدش بزن

زمان ثابت کرده همتونو...
خانواده اون مشکلی نداره خانواده خودمو میگم 

خب وقتی بحث مهریه بشه بگن ما میزاریم پای عروس و داماد که شما دوتا باشین خانواده تو فکر نکنم چیزی بگه 

زمان ثابت کرده همتونو...