2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان هیچی نمیگن جفتمون ضایع میشیم😂

شوهرم موتور سواری بلد نیست تو عقد اصرار کردم موتوربابامو برداشت رفتیم دوردور برگشتنی اومدیم دوربزنیم از اینکه ترمز بگیره گاز داد رفت داخل جوب آب خیس شدیم و زخمی برگشتیم خونه کلی هم بهمون خندیدن ملت دیگه بکشیش موتور سوار نمیشه ولی رانندگی ماشینش عالیه  

......خدایا ب توکل نام اعظمت.

شوهرم که ندارم ولی با برادرشوهرم دارم ...

ی روز دسته جمعی رفته بودیم خونه. مادربزرگ همسرم داشتیم اش میپختیم کل فامیل هم بودن درکمد را بازکردن که رشته هارا دربیارن ی موش پرید وسط جمعیت منم جیغ زدم و اومدم فرار کنم برادرشوهرم جلوم ایستاده بود شلوارشو کشیدم پایین 😂😂😂😂😂😂مثل زنها جیغ میزد چیکار ب من داری مگه موش رفته تو خشتک من 😂 انقدر این صحنه خنده دار بود که هرچی یادم میاد میپکم ازخنده

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ما دوست بودیم قبلش ، چن روز قبل ازدواجمون من خونه ی اونا بودم باباش قدغن کرده بود باهم تنها باشیم من تو اتاق میخابیدم شوهرم پیش باباش مام نامردی نمیکردیم اخر شبا وعده ی ما دم دستشویی بود ، دستشوییشون ته پذیرایی بود اصن کسی متوجه نمیشد😂

ما دوست بودیم قبلش ، چن روز قبل ازدواجمون من خونه ی اونا بودم باباش قدغن کرده بود باهم تنها باشیم من ...

میرفتید پیش دستشویی چیکار میکردید؟😂😂

اقدس الویه
ما دوست بودیم قبلش ، چن روز قبل ازدواجمون من خونه ی اونا بودم باباش قدغن کرده بود باهم تنها باشیم من ...

ولی یه شب باباش فک کردیم خابه اما بیدار شده بود بیاد دسشویی مارو دید هیچی‌نگف مام فق داشتیم حرف‌میزدیم سرشو انداخت پایین دیگ چون میخاستیم دوروز بعدش ازدواج کنیم😂

وای ما دو سه هفته قبل عقد نامزد منم اینجوری بود😂

به ولاه قسم ،نبود یه روز چیز نباشه

من اصلا ع خودم بدم میومد 

بخدا ک لباس بد نمیپوشیدم 😂

هی بلند میشد باز مینشست 

پاشو مینداخت رو پاش 😐

خب منم میدیدم چقد آدم باید خودشو بزنه به نفهمیدن🤦‍♀️

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....