سلام دوستان سه ماه بود اقدام میکردم برا بارداری 38 سالمه و باردار شدم 6 هفته کامل نشده از طرفی چند روز قبل در اثر افت ضربان با کله زمین خوردم و برا چند ثانیه نمیدونم بیهوش شدم یا چی. سرگیجه و گیجی شدید گرفتم فکر کردم عادیه اول بارداری . دوباره شبش از شدت منگی و افت فشار خون همسرم تو بغلش شب منو برد بیمارستان گفتن نبضت 24 و فشارت 6 هست و خیلی خطرناکه. یه شب بیمارستان بودم فرداش دکتر قلب گفت هم گرفتگی عروق داری هم نیاز به باتری. دنیا رو سرم خراب شد. اول باید آنژیو بشم و بعد پیس میکر. خلاصه که دکتر قلب و دکتر زنان بارداریمو خطرناک تشخیص دادن. دکترم بهم قرص داده که به بارداریم خاتمه بدم از طرفی من برا اقدام 3 ماه بود دوفامد میخوردم بنظرتون با قرص سقط میشه یا کارم به کورتاژ میکشه؟ چون دوفامد رحممو محکم کرده. همینجوریش فشار خونم و انرژیم فوق العاده کمه. کارم ب کورتاژ نکشه؟ نمیرم با اینهمه مشکلات؟یکی نیست بگه زن حسابی چرا قبلش نرفتی چکاپ قلب. آخه کی فکرشو میکرد . فقط زمان کرونا یبارم اینجوری شدم جدی نگرفتم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.