2777
2789

سلام دوستان سه ماه بود اقدام میکردم برا بارداری 38 سالمه و باردار شدم 6 هفته کامل نشده از طرفی چند روز قبل در اثر افت ضربان با کله زمین خوردم و برا چند ثانیه نمیدونم بیهوش شدم یا چی. سرگیجه و گیجی شدید گرفتم فکر کردم عادیه اول بارداری . دوباره شبش از شدت منگی و افت فشار خون همسرم تو بغلش شب منو برد بیمارستان گفتن نبضت 24 و فشارت 6 هست و خیلی خطرناکه. یه شب بیمارستان بودم فرداش دکتر قلب گفت هم گرفتگی عروق داری هم نیاز به باتری. دنیا رو سرم خراب شد. اول باید آنژیو بشم و بعد پیس میکر. خلاصه که دکتر قلب و دکتر زنان بارداریمو خطرناک تشخیص دادن. دکترم بهم قرص داده که به بارداریم خاتمه بدم از طرفی من برا اقدام 3 ماه بود دوفامد میخوردم بنظرتون با قرص سقط میشه یا کارم به کورتاژ میکشه؟ چون دوفامد رحممو محکم کرده. همینجوریش فشار خونم و انرژیم فوق العاده کمه. کارم ب کورتاژ نکشه؟ نمیرم با اینهمه مشکلات؟یکی نیست بگه زن حسابی چرا قبلش نرفتی چکاپ قلب. آخه کی فکرشو میکرد . فقط زمان کرونا یبارم اینجوری شدم جدی نگرفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم. ان‌شاءالله خوب خوب میشی. هنوز خیلی زوده. فکر نکنم کورتاژ لازم باشه

ممنونم عزیزم خدا بهتون سلامتی بده. آخه دکتره گفت وایسا بین هفته 6 تا 7 سقط کن که قطعی سقط بشه. از طرفی دکتری که توی داروخانه بیمارستان بود گفت تا دیر نشده اقدام کن هفته پایین بهتره برا سقط موندم والا. از طرفی دوفامد بدنمو محکم کرده. از یه طرف نبضم به شدت پایینه میترسم طوریم بشه مامانم همش نگرانمه بمیرم براش

تو وضعیتت اینطوره اصلا توخونه تنها نباشی من تنها بودم مردمو زنده شدم 

عزیزم شمام مجبور به سقط شدین؟ هفته چند با قرص سقط کردین؟ چرا دکتر زنان گفت بذار بین هفته 6 الی 7. ولی داروساز گفت هرچه زودتر بهتر. گیجم بخدا. 

ممنونم عزیزم خدا بهتون سلامتی بده. آخه دکتره گفت وایسا بین هفته 6 تا 7 سقط کن که قطعی سقط بشه. از طر ...

میخوای از یه دکتر زنان دیگه نظر بگیر. حتی شده آنلاین وقت بگیر تلفنی شرایطت رو بگو. 

ای خواهر چقدرسختی کشیدی باردارشدی حالاهم اینطور انشالله همه چی درست میشه دوباره باردارمیشی .ممکنه قر ...

بله ظاهرا واقعا پیر شدم و خوشی بهم نیومده. با پیس میکر هم بارداری حساسه. قسمت منم این بوده دیگه

بله ظاهرا واقعا پیر شدم و خوشی بهم نیومده. با پیس میکر هم بارداری حساسه. قسمت منم این بوده دیگه

درکت میکنم منم نمی خواستم سقط کنم قلبش نمیزد هنوز حال روحیم خوب نیست فعلا کارمیکنم کمردرد میگیرم ۱۸ هم سقط کردم