2777
2789
دعاتون گرفن برای تعطیلی دیگ

آهان..اونو که قبل از دعای ما اتفاق افتاده بود..آخه مرد عنکبوتی ام از اون ارتفاع بلایی میوفتاد میمرد چه برسه انسان آدی..بعضیا امید واهی داشتن ما فقط واقعیتا رو میدیدیم

ببین عزیزمن من خودم خوشحال نیستم از این وضعیت مرگ ایشون برای همه ما دردناک بود ولی این حرفام هیچ ربط ...

عزیزم فعلا شما درگیری داری با خودت خواستم شوخی کرده باشم خستگی تون در بره واقعا عصابت ضعیفه کی خوشحاله الان؟؟؟

خواهشا شما هم یکم رو خودت کار کن اینجوری پاچه نگیری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان مشکل اینو دارم حس میکنم دارم نهایی میخونم پایه یادم رفت نکات مبتکران سوالای مهمشو نوشتم مثلا ...

وای چقدر بد عزیزم🥺

ولیزیاد سحت تگیر به خودت از پسش برمیای قشنگم

آهان..اونو که قبل از دعای ما اتفاق افتاده بود..آخه مرد عنکبوتی ام از اون ارتفاع بلایی میوفتاد میمرد ...

ولی حالا کاری ندارم بعضی وقتا خوبه چون زمان تون زیاده با امادگی بیشتری میرید سر امتحان

موفق باشی❤

به این فک کن تموم میشه نخونی بدبخت میشی ی نهایی خراب بدی باید خداحافظی کنی با رشته مد نظرت ان وقت می ...

باش میرم

الان دینی وفنون روجمع کردم عربی هم امروز تموم میشه میخام درس دیگ بخونم ب نظرت همین طور پیش برم میشه معدل خوبی گرفت 

من تازشم  بعد نماز ظهر میخونم😁

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .
باش میرم الان دینی وفنون روجمع کردم عربی هم امروز تموم میشه میخام درس دیگ بخونم ب نظرت همین طور پیش ...

اره ببین معدل کتابو عالی بخون بعد نمونه سوال حالا ی سری کتابا هست استفاده ازشون خوبه مثل نقش معدل تاملند که همون نهاییا چنند سال پپیش یا فرمول 20یا ماجرای من و درسام و....ولی اول کتابو کامل بخون ی خطم جا ننداز بعد نمونه سوال چند سال پیش این قطعا کمکت میکنه 

باش میرم الان دینی وفنون روجمع کردم عربی هم امروز تموم میشه میخام درس دیگ بخونم ب نظرت همین طور پیش ...

اها ی چرت و پرتایم هست خلاصه کتابه خود کتاب خلاصه انم بخونی دیگه هیچ از یک خط کتابم نگذر بعد نهایی تازه ی لول سخت ترم حل کنی عالی میشه