2777
2789
روش جدید با قدیم چ فرقی داره؟؟؟ من دو سه تا کاربری داشتم. چهار سال پیش ترکوندم 

روش قدیمی کلا لغو میشد میزدین روی کاربری باز نمیشد تگ نمیشد دیگه خودتونم بهش دسترسی نداشتین

روش جدید بزنین روش باز میشه تگ میشه و حتی میتونین واردش بشین پیامهاتون رو باز کنین اعلاناتون رو باز کنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من ی کاربری دارم ولی رمزش یادم رفته امکان تغییر رمز وجود داره الان؟اخه قبلا نمیشد تغییر داد رمز ...

سلام نه چون باید وارد کاربری بشید و رمز رو عوض کنین

روش قدیمی کلا لغو میشد میزدین روی کاربری باز نمیشد تگ نمیشد دیگه خودتونم بهش دسترسی نداشتین روش جدی ...

ممنون 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
من الان ن نام کاربریمو حفظم ن رمزمو خط هم که دست زنداداشمه چیکار کنم پس  نمیخوامم پیام بره کام ...

هیچ کاری نمیشه کرد

پس ممکنه بخواد با خط کاربری بسازه و بیاد ببینه ثبت شده و بخواد کاربری رو برداره

تنها راه اینه رمز رو یادتون بیاد شماره رو بدین تماس با ما بازش کنه بعد شماره رو تغییر بدین 

با هر شماره یک کاربری میشه ساخت

تو رو خدا ب دادم برس این موضوع بره پی کارش روان برام نذاشته

الان برم خط جدید بخرم از تعلیقی در بیارمش 

دیگه زنداداشم با اون خط نمیتونه وارد بشه 

هیچ پیامی هم بهش نمیره؟

آخه من ن نام کاربری دارم ن رمز ن خط

خب شمارمو تغییر بدم ک دیگه نمیتونه ایا رو بخونه زنداداشم مگه نهه؟

نه دیگه نمیتونه چون شماره اش ازاد میشه و متوجه نمیشه که عضو بوده ولی کاربریتون باز میشه و دیگه به روش قبلی بسته نمیشه 

هیچ کاری نمیشه کرد پس ممکنه بخواد با خط کاربری بسازه و بیاد ببینه ثبت شده و بخواد کاربری رو برداره ...

هیچ جوره یادم‌نمیاد برای چند ساله پیشه😔😔😔😔

حرف آبروم درمیونه ی کاری بکن براممم

تو رو خدا ب دادم برس این موضوع بره پی کارش روان برام نذاشته الان برم خط جدید بخرم از تعلیقی در بیار ...

خب وقتی رمز ندارین نام کاربری ندارین چطور میخوایین واردش بشین شماره رو تغییر بدین؟

نه دیگه نمیتونه چون شماره اش ازاد میشه و متوجه نمیشه که عضو بوده ولی کاربریتون باز میشه و دیگه به رو ...

اونش عب نداره ی غلطی میکنم 

فقط تو ی کاری کن من نجات پیدا کنمم نی نی سایتی زنداداشم خیلیم سردرمیاره🥲🥲

هیچ جوره یادم‌نمیاد برای چند ساله پیشه😔😔😔😔 حرف آبروم درمیونه ی کاری بکن براممم

هیچ کاری نمیشه کرد بازیابی رمز هم کنین که رمز میره واسه شماره ایشون