2777
2789

تعلیق شدم 

اما من میخوام ی کار کنی تا ابد کسی نتونه از تعلیقی دربیارتم چون کل زندگی شخصیمو توش گفتم 

لطفا ی کار کن دیگه هی جوره باز نشههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه به روش قبله که نگران نباشید 

فقط بپرسید از نیتی یار که پیام تولد میره برای زنداداشتون یا نه

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
@niniyar_5    

سلام هر کس شماره رو بده ازاد میکنن

میتونین تو تماس با ما درخواست بدین فعالش کنن و شماره رو تغییر بدین اما اگر بخوایین دوباره لغوش کنین با روش جدید لغو میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

@niniyar_5  

@niniyar_3  

استارتر درخواستی دارن ازتون

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

والا من یه خط دارم ۶ سال پیش تعلیق شدم هنوز هم تعلیقه😐

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
سلام هر کس شماره رو بده ازاد میکنن میتونین تو تماس با ما درخواست بدین فعالش کنن و شماره رو تغییر بد ...

روش جدید با قدیم چ فرقی داره؟؟؟

من دو سه تا کاربری داشتم. چهار سال پیش ترکوندم 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
سلام هر کس شماره رو بده ازاد میکنن میتونین تو تماس با ما درخواست بدین فعالش کنن و شماره رو تغییر بد ...

سلام من ی کاربری دارم ولی رمزش یادم رفته امکان تغییر رمز وجود داره الان؟اخه قبلا نمیشد تغییر داد رمز عبور رو

ای وای ن ب روش جدید بشه که بدبخت میشممممم

الان شماره باید جدید باشه نمیشه این شماره مو بزنم🥲🥲

من الان ن نام کاربریمو حفظم ن رمزمو خط هم که دست زنداداشمه چیکار کنم پس 

نمیخوامم پیام بره کاملا با نی نی سایت آشناست🥲🥲