2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین نوه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 33 پست
باید دنبال دلیل باشید چرا فرق میزارن شاید پدرو مادر اون بچه جبران میکنن من خودم الان جداشدم اما خونو ...

عزیزم اینا اصن دلیل نمیشه بین بچه ها فرق بذارن از لحاظ رسیدگی اره اونا مشکل دارن مالی بیشتر برسن ولی بچه ها همشون معصومن چرا باید بینشون فرقی باشه اینکه برای بچه های اونا بیشتر لباس اینا بخرن طبیعیه ولی نه دیگه شورشو دربیارن نوه دیگشونو‌ نگا نکنن یا تو محبت کردن فرق بذارن

بچه های من فقط نگاه میکنن و رنج میکشن خیلی از مهمونیا رو نمی‌رم ولی فایده ای نداره اینا چجوری میخوان ...

دقیقا عمه های من اینجوری بودن.ولی اصلا مهم نیست ما حتی از نوه های دیگه موفقتر و بهتریم

محبت و توجه اونا به هیچ درد بچه هات نمیخوره

هم کمتر برو هم خودت بی‌تفاوت نشون بده

تا بچه هام کمتر حساس شن

دقیقا همون لحظه ایی میبینی این صحنه هارو 

برو توی جمع بچه هات بغل کن و بگو شما بهترین هستین بهتون افتخار میکنم 

هواسشون پرت کن

بچه فقط محبت مادر پدرش میخاد

به بقیه نیاز نداره اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی ببخش اینو می پرسم. اون بچه ها خوشگل ترن ؟ یا پولدارترن؟ آخه دیدم خیلیا جذب پول و خوشگلی می ...

اونا پولدارترن ولی بچه های من خوشگل ترن یعنی اطرافیانم میگن 

ولی اون پسر اولشونه خیلی دوسش دارن یعنی تو برخوردش معلومه حتی برادر شوهرم بهش فحش و بد و بیراه میگه ولی این انگار نه انگار 

خودت و پدر بچه ها باید به شدت بهشون محبت کنید و جلوی اونا هم همینطور خیلی به بچه هاتون احترام بذارید و با جان و یا خانم و آقا باهاشون صحبت کنین به هیچ وجه کج هم نگاه نکنین به بچه ، عزت بچه رو ببرید بالا هر کس حرفی زد حواستون باشه اجازه ندید کمترین حرف ناشایستی به بچه ها نزنن که اولا اونا مرز های رفتاری رو یاد بگیرن دوماً بچه ها به محبت اونا نیازمند نباشن که با حسرت نگاه کنن سعی کنید بچه ها آدم های سالم بیشتری ببینن اینا رو کمتر ببینن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

تو اکثر خانواده ها همینه منم مادربزرگم اینا بچه های یکی از عمو هامو خیلی بیشتر دوست داشتن نسبت به بقیه مون اونموقع که بچه بودیم شاید ناراحت میشیدیم ولی الان واقعا برامون مهم نیست هر جور رفتار کنن همونجوری رفتار میکنیم

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

یاد پدر شوهر خودم افتادم نوه های پسری رو خیلی دوست داره ی جوری فرق میذاره که منی که عروسشونم بخودم میگم دختراش چه دلی دارن واقعا اون دنیا باید ج بده پدرشوهرم 

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

مادربزرگ منم بین نوه هاش فرق میزاره.. حتی یادمه وقتی من بچه بودم.به من میگفت تو نوه من نیستی میگفت زهرا نوه ی منه(دختر داییمو میگفت) منم بغض میکردم🥺

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 
اونا پولدارترن ولی بچه های من خوشگل ترن یعنی اطرافیانم میگن  ولی اون پسر اولشونه خیلی دوسش دار ...

همون پس انگار طمع پول دارن از برادرشون. حتی اگه براشون خرج نکنه

برات مهم نباشه.

مادر شوهر و پدر شوهر منم بچه برادرشوهر م از بچه های من بیشتر دوست دارن.

من رفت و آمد قطع کردم.

خودمم کارمندم حسابی را بچه هام خرج میکنم

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
دقیقا عمه های من اینجوری بودن.ولی اصلا مهم نیست ما حتی از نوه های دیگه موفقتر و بهتریم محبت و توجه ...

آره راست میگی ر میکنی خیلی برام سخته ولی همیشه سکوت کردم و حتی نگاهشون نمیکنم فقط صداشونو می‌شنوم ولی واقعا بچه ان نیاز دارن 

منم همین روالو پیش گرفتم ولی ی جاهایی فکری میشم آخه چه دلیلی داره  

دنبال دلیل توی خودتون نگرد اینا بدون شک بین بچه های خودشون هم فرق میذارن چه برسه نوه ها 

کلا کسایی که رفتار تبعیض آمیز دارن خودشون مورد تبعیض قرار گرفتن

بچه هایی که توجه ویژه دریافت میکنن بدترین بچه برای همون والدین میشن ولی بچه هایی که طرد میشن همش می‌خوان خلأ توجه و مهری که از کودکی ازشون دریغ شده بود رو جبران کنن برای همینه که باج میدن ،  شوهرت حرفی نمیزنه چون میخواد همون توجه نصفه نیمه رو از دست نده 

احتمال قوی شوهرت همونی هست که طرد شده و بی توجهی می‌شده بهش

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

آره راست میگی ر میکنی خیلی برام سخته ولی همیشه سکوت کردم و حتی نگاهشون نمیکنم فقط صداشونو می‌شنوم ول ...

بآور کن آنقدر تو خودت اذیت میکنی اون بچه ها اینجوری نیستن

چه نیازی دارن عزیزم شما پدرش بهشون محبت کنین همیشه همین کافیه

خیلی تو آیندشون تاثیر نداره فقط باعث میشه بزرگ شدن هیچ حسی بهشون نداشته باشن‌که چه بهتر

بعدشم بزار اتفاقا ببینن تو این دنیا همه جور آدم هست و همه قرار نیست مهربون و با محبت باشن

دنبال دلیل توی خودتون نگرد اینا بدون شک بین بچه های خودشون هم فرق میذارن چه برسه نوه ها  کلا ک ...

آره دقیقا همینه آفرین❤️

اینا بچه ی خودشونم براشون مهم نیس چه برسه نوه این بارها برام تجربه شده