2821
2789

سلام به نظرتون حقوقش میتونه از ۸ میلیون به بالا باشه چون تو سایتای استخدامی دیدم حقوقای بالایی میدن ۲۰ ۲۵ میلیون ولی همه میگن حقوقش ۵ میلیون ایناست ولی بهش علاقه دارم نظرتون کدومش درست تره

هردوش میتونه درست باشه

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکی از دوستام میخوند کارش هم توی آزمایشگاه بود

راضی نبود

ولی اگه علاقه داری بحثش جداست 

⚠️⛔آقای ترامپ قمارباز! خطرناک تر از ناو آمریکایی، سلاحی است که میتواند آن ناو را به قعر دریا بفرستد ✌️😊 🇮🇷

مثلا نمیدونین تا چه حد بود حقوقشون چون شاید از نظر من اوکی بود

ببین من حدود دوسال پیش باهاش صحبت کردم

دقیق یادم نیست 

ولی از چیزی که فک میکردم کمتر میگرفت

شاید به پول الان، نه ده میلیون 

⚠️⛔آقای ترامپ قمارباز! خطرناک تر از ناو آمریکایی، سلاحی است که میتواند آن ناو را به قعر دریا بفرستد ✌️😊 🇮🇷

حدودی نمیدونین چنده؟البته تو ازمایشگاه خصوصی

حقوق متصدی آزمایشگاه در سال 1402 دچار تغییراتی نسبت به سال قبل شده است و به همان نسبت که تمامی حقوق ها افزایش داشته تغییر کرده است. حقوق مسئول پذیرش و جوابدهی در ایران از حقوق پایه وزارت کار یعنی 7.308.000 میلیون تومان شروع می شود و به نسبت میزان سابقه کاری و دانش شما ممکن است این میزان تغییر کند. البته مال سال 402 هست 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز