2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم بی بی چک نشون نده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 59 پست
دو سه روز دیگه هم بزن 

ممکنه باشم داروهامو‌ قطع کردم واسه رودم میخوردم گیاهی بود لیزرم نمیرم فعلا میگم نکنه الکی امیدوار بشم بخوره تو ذوقم 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس برو دکتر  احتمالا هورمونات کم و زیاد شده

مطمین باشم نیستم؟؟؟ دیگه ده روز عقب انداختم الانم با ادرار اول صبح زدم که خطایی نشون نده 

نه باردار نیستی عزیزم بعد از ده روز نشون میده 

من هم پریودم عقب افتاده حالا هیچ کاری هم نکردم 😑😐این ماه یه استرس وحشتناک داشتم 

حتی جرات ندارم بی بی چک بزنم 

لعنت به اضطراب

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

عزیزم تو ده روز از موعد پریودت گذشته ممکنه باردار شده باشی اما دیر تر تشکیل شده باشه چجوری بگم ممکنه دقیقا روز تخمک گذاری نشده باشی دیر تر باشه بعد بخاطر همون بی بی چک

نشون نده زود باشه امکان هم داره کلا منفی باشه دو روز دیگه بزن منفی بود انشالله ماه بعد مثبت میشه 

مديكور مارك خوبيه  بزن  نبود به نظرم بيخيال شو چون الان قاعدتا حداقلش بايد يه هاله بنداز ...

اصلا هاله هم نبود ولی خواهرم میگه باردار بودم نشون نداد رفتم خون نشون داد 

چقد از پری گذشته بود و نشون نداد؟؟ چند وقتت بود نشون داد؟؟ 

من یک ماه و نیمم بود بی بی زدم صبح منفی بود دوتا امپولم زده بودم که عادت بشم 

همون صبح رفتم آزمایش خونه گفت مامان شدی یعنی 6هفته 

توی 12هفته ام بی بی زدم گفتم بدم تابلو درست کن تو اینستا زیاد دیدم بازم منفی شد 

دکتر میگه بی بی چک رو بعضی از خانوم ها جواب نمیده 

زندگی جای قشنگی نیست 
جدا علایم داشتی یا نه 

من دوتا بارداری داشتم علامت جفتش درد پریود بود از چند روز قبلش

تو حالت عادی درد پریود ندارم ولی باردار ک میشم درد پریود از چهار روز قبل موعد میگیره

اولی سقط شد دومی هنوز به دنیا نیومده

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

عزیزم تو ده روز از موعد پریودت گذشته ممکنه باردار شده باشی اما دیر تر تشکیل شده باشه چجوری بگم مثبت ...

منم همین احتمال و دادم ولی خب لک لانه گزینیم تقریبا ۲۷ اردیبهشت بوده خب تا الان باید نشون بده بی بی یا من اشتباه میکنم