2777
2789
عنوان

پارگی سوراخ لاله. گوش

300 بازدید | 19 پست

سلام سوراخ لاله. گوش. محل. گوشواره بع. علت. استفاده. گوشواره. سنکین. پاره. شده. و به. سمت پایین. کشیده. شده. خانم. ها. راهکاری. هست. برای. حمع. شدن. اون. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخیه ‌میشه. کسی بوده. انجام. داده. باشه. نتیجه. اش. خوب. شده 

نمی‌دونم والا من خودم ی بار ک گوشمو سوراخ کرده بودم همش عفونت میکرد ی چند سالی گوشواره ای چیزی توش نکردم خودش بهم چسبید باز رفتم سوراخ کردم 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

شما با سوزن ‌نخ. انجام. دادی. 

اره اولین بار با نخ واسم انجام داده طرف زده بود توی غضروفم الان رفتم دکتر با دستگاه انجام داد

اره اولین بار با نخ واسم انجام داده طرف زده بود توی غضروفم الان رفتم دکتر با دستگاه انجام داد

پس سری. اول. با سوزن. نخ. انجام. دادی. ببین مال. من. تو سن. شش سالگی. سوراخ. کردن. برام. ولی. پیش. ما. با ته. سوزن. اقدام. به. سپراخ. کردن. گوس. میکنند. به. نظرت. همین. باعث.  بی معنی. گشادی.  سوراخ. شده.  

خوب. از شما. بسته. شده. پارگی نداشته 

نه من فعلا گوشواره توش نکردم همونی ک دکتر واسم داخلش کرده توشه منتظرم واسم گوشواره سفارش بدن دلم گوشواره میخی میخواد میگن پشت گوش ادمو زخم می‌کنه از این آویزی ها خوشم نمیاد 

پس سری. اول. با سوزن. نخ. انجام. دادی. ببین مال. من. تو سن. شش سالگی. سوراخ. کردن. برام. ولی. پیش. م ...

گوشواره چجوری استفاده میکنی؟ شاید واست سنگین بوده گوشت کشیده شده