داشتم یه تاپیک میخوندم از چند سال پیش سال ۹۹ که یه خانم پرسیده بود اگه بچه نیارم پیشمون نمیشم و یه عده گفته بودن ما داریم خوبه پشیمونی نداره یه عده گفته بودن پشیمون نمیشی بچه خوب نیست و این حرفا بعدش روی هر کدوم از اونایی که گفته بودن بچه خوب نیست میزدم میدیدم تو سالهای جدید دنبال دوا درمون برای بچه آوردن بودن یا اینکه بچه دار شده بودن و نمی دونم استارتر بچه آورده یا نه چون چیزی پیدا نکردم توی جستجوهای سوالاش کلا خالی بود در کل نصیحت کردن هم اینجوریه یه عده آدم و ترغیب میکنن به چیزی و خودشون عمل نمیکنن و اون آدم یه عمر حسرت میخوره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همیشه اگه خواستید کاری و انجام بدید یا ندید به چندسال بعدش فکر کنید هیچ کس و جای خودتون نزارید خودتون رو بزارید تو اون موقعیت ببینید پشیمون میشید یا نه اصولا بچه نداشتن یکی از تصمیماتی هست که اکثرا البته نه همه ولی تعداد زیادی وقتی نمیارن و زمانش میگذره پشیمون میشن حتی بچه دوم و حتی سوم من خودم به شخصه توان بچه داری ندارم ولی بخاطر همین چیزا دومی هم آوردم با هر سختی که داشت و گذشت