بنظرم تا خدا نخواد ما هرکاری کنیم نمیشه..بارها و بارها شده برای بدست آوردن یچیزی تلاش کردم و میشه گفت ۹۹ درصد بهش رسیده بودم که همیشه همون لحظه آخر یچیزی شد و کنسل شد..من با تموم وجودم به این جمله که میگن تا خدا نخواد یه برگ از درخت نمیوفته اعتقاد دارم.. قسمت ما هم همون چیزیه که خدا برامون درنظر گرفته..
قسمت واقعا چیه و چطوریه
چرا ی سری تلاشها ب نتیجه نمیرسه تازه مطمئنی واقعا موقعیت خوبی بدست میاری
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
بله سر یه مشکل و مسله ای گیر کردم و هرچی تلاش میکنم نمیشه نمیدونم چرا ولی میدونم به صلاحم هست و خیلی برام مهم و واجبه .نمیدونم چرا خدا با من اینجوری میکنه ،سر این مشکل تمام بارداریم به استرس و ناراحتی و اعصاب خوردی گذشت و میگذره
شده ولی خب قطعا کار خدا بی حکمت نبود جوابش یک جای دیگه دیدم
ینی جوابش رو ک دیدی خیلی بهتر از اونی ک میخواستی شد ؟
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
بله همیشه دقیقه نودی خراب میشه اما به نطرم از بخت و شانس بد من هست وگرنه ورا واسه بقیه خوب میشه ه ...
دقیقا الان ی موقعیتی براش کلی تلاش کردم
ولی انگار زمین و آسمون نمیخوان من ب اون موقعیت برسم
ولی بقیه راحت تر میرسن
تلاشمم کم نبوده
بله سر یه مشکل و مسله ای گیر کردم و هرچی تلاش میکنم نمیشه نمیدونم چرا ولی میدونم به صلاحم هست و خی ...
انشالله ک بچت صحیح سالم بدنیا بیاد
الانم منم موندم ادامه بدم یا هدفمو عوض کنم دو راهی بدی گیر کردم
ینی جوابش رو ک دیدی خیلی بهتر از اونی ک میخواستی شد ؟
ببینید بزگوار اون چیزی که خواستم نشده ولی خینش یک اتفاق دیگه برام افتاده که خیلی خوشحال کننده بوده برام ولی همیشه شکرگذار باش انشاءالله نتیجه رو میبنی من با چشم خودم و با قاطعیت بهتون میگم اگر تلاش کنید نتیجه میبینید حالا از اینجا نباشه از جایی دیگه میگه که تلاش کن و طلاش کن
ببینید بزگوار اون چیزی که خواستم نشده ولی خینش یک اتفاق دیگه برام افتاده که خیلی خوشحال کننده بوده ب ...
توکل ب خدا
بد موقعیتی ام
تا خدا نخواد .. نمیشود ک نمیشود ک نمیشود 😑😑😑 هر کاری عم کنی . هر چقدرم ک تلاش کنی نمیشه . کافیه بخواد .. حالا خواسته های غیر منطقی رو نه .. ولی یه چیزایی هس ک نباشه داغون میشی . ولی بازم تا خدا نخواد بدست نمیاری .