2777
2789
عنوان

خانمایی ک جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 29 پست
وقتی زدت که کبودشدی برو پزشکی قانونی ولی شکایت نکن فقط مدرک جمع کن بذار 7 8بار این اتفاق بیفته وت ...

چن بار با چاقو تهدیدم کرده قصر در رفتم یبار بچنو نوزاد بود از پتجره ۶طبقه داشت مینداخت پایین غش کردم دیگ نفهمیدم چس شد 

انقد بلا سرم اورده ولی مدرک نمیتونم جم کنم 

یبار اوایل ازدواجمدن اولین باز ک دعواشد با سگکه کمربند انقد منو زد انقد منو زد ک همه جام@خونی شد تا چن روز من نتونستم ب پشت بخوابم ولی انقد هنگ بودم بچه سنم بودم نتونستم برم پزشک قانونی تو شهر غریبم بودم ب حانوادم نگفتم یعنی انقد شوک شده بودم ک فقط خدا میدونه 

بعد ی اشتباهی کزدم بعدش ک اشتی بودیم گفتم ازه باید میزفتم پزشکی قانونی و.. دیگ عوضی حساب کار دستش اومد یجوری میطنه ک کبود نمیشه ولی درد میگزه اکثرا موهامو میکشه سرمد اینورو اونور تاب میدده ک چن روز گردنم درد میگیره ولی کبود نمیشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انقد دختر ارومی بودم از دفتی ازدواج کردم روانی شدم الانم بچن همش معلومه درگیری پیدا گرده مثلا همش ناخن میجوه بغض میکنه داد میزنه.  چنگ میندازه و...

شوهرم مثلا لیوان اب میخوره میکوبه رو اپ یا کلید برقو میزنه با ضرب میکوبه ک روشن کنه همش فحش و بددهنی خستم خدا

یاد کارای شوهر سابقم افتادم اعصابم خراب شد  شاید مشکل روانی داره

بابای حرامزادش همینطوری بوده از خودش شنیدم 

اصلا ب فکر اینده نیس  ب فکر اینک چن ماه دیگ پول پیش ازکجا جور کنه 

کلی مواد غذایی لازم دارم ب فکرش نیس 

بچم ی شلوار نداره بیرون رفتنی بپوشه خودم لباسگ پاره پوره مال خودش ک بدتر 

جرعت ندارم چیزی بگم یبار کل وسایل خونرو زد ترکوند یبار جلومبلی و برداشت کوبید .. 

بچم نبود خودم مهم نبودم یا میساختم یا خودکشی  نمیدونم قراره چی بشه  اما میدونم دیر یا زو ...

خودکشی چیه.

الان که بچه داری بچه ات به مادر قوی نیاز داره

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
خودمو نکشمم ی روز اون پست فطرت مارو میکشه 

من آرزوی مرگ شوهرم رو میکردم.فکر میکردم هیچ وقت نمیتونم جدا بشم ولی خدا کمکم کرد 

اگه آدم نمیشه یه فکری واسه زندگیت بکن.خانواده ات حمایتت میکنن؟

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.